СOVID-19: у Львові заборонили городину з Давидова

СOVID-19: у Львові заборонили городину з Давидова фото

СOVID-19: у Львові заборонили городину з Давидова фото

Суспільство
30 квiтня 2020 15:32

У Львові заборонили городину з Давидова, де через спалах коронавірусу у ніч проти 30 квітня запровадили обмеження на в’їзд та виїзд. Ринкам заборонили приймати овочі з цього села.

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що жодної городини з Давидова на міських ринках бути не може.

Зазначимо, що село Давидів розташоване відразу за об'їздною дорогу Львова, за 14 кілометрів від центру міста. Воно фактично є передмістям Львова. Офіційно у Давидові понад 6 тисяч мешканців, неофіційно їхня кількість може доходити до 10 тисяч.

У Львові заборонили городину з Давидова.У Львові заборонили городину з Давидова.

Спалах COVID-19 у Давидові зафіксували 29 квітня. У селі виявили вісім не пов'язаних між собою локальних осередків зараження корона вірусом. Там уже є 20 хворих і 140 контактних осіб, які могли також інфікуватися.

На всіх чотирьох основних виїздах з населеного пункту встановили блокпости, а пересування в середині села максимально обмежили до 4 травня. В’їхати на територію села дозволено лише місцевим мешканцям, а за дотриманням карантинних обмежень стежитимуть правоохоронці. Також бригади медиків здійснюватимуть температурний контроль осіб в автомобілях.

У Давидові дезинфікують вулиці. У Давидові дезинфікують вулиці.

Нині у населеному пункті проводять дезінфекцію вулиць, магазинів, під’їздів у багатоповерхівках та громадських місць, тестування усіх мешканців з груп ризику. У сільській раді закликали заборонити виходити з дому дітям та літнім людям.

Нагадаємо, де на Львівщині найбільше хворіють на коронавірус.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах