Рано раділи: у Львові вирішили не послаблювати карантин до 29 травня

У Львові вирішили не послаблювати карантин до 29 травня: Фото: Львівська міськрада.

У Львові вирішили не послаблювати карантин до 29 травня: Фото: Львівська міськрада.

Суспільство
22 травня 2020 17:51

Через складну ситуацію із COVID-19 у Львові та області, на виконання постанови уряду обласна комісія вирішила не послаблювати карантинні заходи до 29 травня.

Відповідно, міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла рішення не послаблювати карантинні заходи у Львові до 29 травня.

Через складну ситуацію із COVID-19 у Львові та області, на виконання постанови  уряду обласна комісія вирішила не послаблювати карантинні заходи до 29 травня.Через складну ситуацію із COVID-19 у Львові та області, на виконання постанови уряду обласна комісія вирішила не послаблювати карантинні заходи до 29 травня.

Зазначимо, що таке ж рішення прийняли сьогодні обласна комісія з надзвичайних ситуацій.

«Кабмін забрав у міст право послаблювати карантинні заходи. Я вважаю  це некоректно! Громадський транспорт і садочки зможуть запрацювати після 29 травня, за умови, що динаміка захворювання не буде збільшуватись. Ми додаємо більше автобусів для спецперевезень по місту. На сьогодні це все що можемо зробити», - прокоментував міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, станом на 08:00 22 травня у Львові та області підтвердили 1240 випадків інфікування коронавірусом. За попередню добу виявили 65 хворих, з них — 31 це мешканці Львова. Це рекорд для міста Лева.

Додамо, що у Львові затвердили програму відновлення «Львів завтра». Її розробила міська рада спільно з епідеміологами, науковцями та підприємцями. Метою програми є максимально швидке покращення соціально-економічного і культурного розвитку міста.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах