Мікрорайону нашого жителька: скільки заробляє вчителька у Львові

Мікрорайону нашого жителька: скільки заробляє вчителька у Львові. Фото: traveldoo.com (умовне)

Мікрорайону нашого жителька: скільки заробляє вчителька у Львові. Фото: traveldoo.com (умовне)

Суспільство
05 жовтня 2020 13:21

Статистики розповіли, яка середньомісячна заробітна плата у вчительок Львова. А також про те, скільки учнів припадає на одного вчителя. Читайте всі львівські новини.

Як повідомили статистики, середньомісячна заробітна плата штатних працівників у сфері освіти у січні–серпні 2020 року становила 8829 гривень. Це на 10% менше від середньої в області та на13% більше порівняно з відповідним періодом 2019 року.

«На 1 вчителя загалом в області припало 8 учнів, зокрема у міській місцевості – 10 учнів, у сільській місцевості – 6 учнів. Найбільше учнів на 1 вчителя припадало у містах Львові та Червонограді – по 11 учнів та у Пустомитівському районі – 9 учнів. На 1 заклад загальної середньої освіти загалом в області припадало 29 вчителів, у міській місцевості – 51 вчитель, у сільській місцевості – 20 вчителів», - йдеться у повідомленні.

Мікрорайону нашого жителька: скільки заробляє вчителька у Львові Мікрорайону нашого жителька: скільки заробляє вчителька у Львові

Зазначимо, що на початок 2019/2020 навчального року, у Львівській області у 1194 закладах загальної середньої освіти працювало 34,8 тис. вчителів. Зокрема, у міській місцевості у 354 закладах навчальний процес забезпечували 18,3 тис. вчителів, у сільській місцевості – 16,5 тис. вчителів у 840 закладах.

Нагадаємо, у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького черниця УГКЦ читає першокурсникам курс лекцій із предмета «Біоетика», де розповідає про шкоду контрацепції, гріховність дошлюбних статевих стосунків та неприпустимість абортів, навіть після зґвалтування та інцесту.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах