То є Львів, мій колєґа: опубліковано унікальне архівне відео 60-х років

Опубліковано унікальне архівне відео Львова 60-х років. Фото: Oleg Didyk.

Опубліковано унікальне архівне відео Львова 60-х років. Фото: Oleg Didyk.

Суспільство
17 серпня 2021 12:12

У мережі жваво переглядають унікальне архівне відео Львова 60-х років. Змонтував і опублікував його у Youtube користувач DankoLviv. Це мікс архівних чорно-білих кадрів міста Лева та старих фільмів під хорошу музику. Читайте найцікавіші львівські новини.

В опублікованому відеокліпі використано рідкісні світлини старого Львова, на яких впізнаються найпопулярніші будівлі міста. Щоправда, трапляються місцини, які не так вже й легко вгадати з першого погляду. Головний герой архівного відео про Львів 1960 року – старенький трамвай.  

Зазначимо, що у своїй відеороботі автор використав пісню "На трамвайній зупинці" у супроводі джаз-оркестру “Медікус” Ігоря Хоми (музика: Анатолій Кос-Анатольський, слова: Ростислав Братунь).

Раніше VG Львів писав про те, що у мережу виклали фото Львова, зроблені у далекому 1980 році. На чорно-білих і кольорових світлинах майже сорокарічної давності архітектура, нові райони, парки і транспорт того часу. На один із кадрів невідомого фотографа навіть потрапив процес зйомок фільму у місті Лева. Проте, головні персонажі раритетних фото 1980 року – це, звісно ж, львів’яни.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах