Де краще брати кредит

Де краще брати кредит - фото

Де краще брати кредит - фото

Суспільство
01 грудня 2023 11:37

Фінансові проблеми, які зазвичай виникають несподівано та невчасно, можна вирішити швидко та без особливих втрат. І мова йде про мікропозику, яка останнім часом особливо стала популярна серед українських споживачів. Якщо в банках найчастіше відмовляють у видачі позикових коштів, то у МФО ситуація кардинально протилежна. Тобто показники схвалення кредиту там максимально високі. Тому люди й звертаються переважно до мікрофінансових установ, знаючи, що їм не відмовлять і видадуть міні кредит онлайн. Не тільки безвідмовність сприяє збільшенню попиту населення послуги МФО. Впливають й інші фактори.

  • Доступність. Мікрофінансові організації надають послуги дистанційно, без прив'язки до офісу. Кредитні послуги доступні цілодобово і видають позику 24/7.
  • Лояльність. Клієнтами МФО є люди різних соціальних категорій. Кредитора не цікавить прибуток позичальника, його офіційне працевлаштування, на які цілі він планує витратити кредитні гроші. Навіть негативна кредитна історія не є приводом для відмови у видачі мікропозики.
  • Вік. Для позичальника МФО вікові рамки становлять 18-70 років.
  • Без поручителів та застави. 
  • Швидкість оформлення. 
  • Додаткові послуги. Багато компаній, як, наприклад, Кача Гроші дають можливість клієнту погасити позику достроково без комісій, оформити пролонгацію без накладення штрафу.

                   Якому кредитному сервісу віддати перевагу?

Якщо ви хочете швидко, без зайвих питань та дій отримати онлайн кредит на картку, звертайтесь до компанії Кача Гроші. Це МФО, яке вже кілька років надає кредитно-фінансові послуги, і зарекомендувало себе як надійний та стабільний позикодавець. Компанія пропонує такі умови:

  • Сума первинної термінової позики становить від 1000 до 5000 гривень. У разі повторних заявок, якщо попередній кредит своєчасно погашено, сума може бути збільшена.
  • Терміни погашення для нових клієнтів – до 20 днів. Повертати борг можна достроково, частинами чи повною сумою. Для постійних позичальників діє пільгова пропозиція – продовження терміну використання кредиту.
  • Процентна ставка для нових клієнтів складає 0,01%.
  • Мінімальний перелік документів, необхідних для оформлення. Від позичальника знадобиться лише паспорт та ІПН.
  • Наявність Інтернету та мобільного телефону для оформлення мікрокредиту.
  • Карта, видана будь-яким банком України. Вона має бути непростроченою, виданою на ім'я заявника. На її рахунку має бути щонайменше 5 гривень, щоб система могла провести верифікацію.
  • Отримати кредит можуть як особи, які офіційно працевлаштовані, так і безробітні, пенсіонери, мами в декреті, підприємці, студенти.

Рекомендується перед оформленням кредиту ознайомитися з умовами МФО, а також повною сумою погашення, датою повернення позикових коштів, відсотками за їх користування. Для цього застосовується кредитний калькулятор. На підставі побажань потенційного позичальника автоматично підбираються параметри кредиту.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах