Як вибрати мікрокредитну організацію та який кредит брати?

Суспільство
08 березня 18:38

Мікрофінансові організації — скорочено МФО — це фінансові компанії, які займаються наданням такої послуги як онлайн кредит без відмови сразу на карту. Клієнти таких установ, як правило, потребують грошей терміново, і не готові очікувати довгої відповіді від банку. Крім того, це можуть бути користувачі, які не мають гарної кредитної історії, і традиційні банківські інституції не готові кредитувати їх з цієї причини. Частіше за все по такі кредити звертаються люди, яким потрібно закрити свої фінансові потреби до зарплати. Але також клієнти можуть бути студентами, пенсіонерами або особами у декретній відпустці, які мають соціальні виплати.

МФО працюють, як правило, в онлайні — тобто отримати гроші можна знаходячись у будь-якій точці України. Клієнти отримують кошти прямо на свій банківський рахунок, який вказують під час реєстрації. За потреби реквізити картки завжди можна змінити, якщо картка виявилась втраченою або у неї закінчився термін дії. Такий вид переказу найзручніший, адже розпоряджатись грошима можна на власний розсуд — як оплачувати самою карткою, так і зняти кошти у терміналі самообслуговування.

Усе про позику онлайн — що треба знати, щоб взяти її вигідно

Майже кожна мікрофінансова організація пропонує новим клієнтами послугу першого кредиту під 0,01% на день. Та варто зважати, на який строк діє ця пропозиція. Деякі компанії, наприклад, CreditPlus https://creditplus.ua/pozyka-onlain-na-kartku надають цю опцію на перший обраний період від 3 до 30 днів. Ставка фіксована і не змінюється в вибраний період. Водночас деякі компанії обмежують дію цієї ставки — наприклад, до 10 днів, після чого нараховуватиметься стандартна денна процентна ставка. Тому під час вибору МФО варто зважати на цей фактор і ухвалювати рішення свідомо.

Денні процентні ставки, які наступають після пільгового періоду, можуть видаватись чималими. Та варто дізнатись у вибраної компанії, чи надає вона додаткові бенефіти для своїх клієнтів, які вчасно закривають кредити. До прикладу, компанія може мати програму лояльності, до якої можна долучитись, якщо сумлінно виконувати кредитні зобов’язання. Частіше за все програма лояльності створена таким чином, щоб клієнт, який закрив енну кількість кредитів, мав за собою закріплену знижку, яка росте в міру погашення заборгованостей. Крім того, компанії надають індивідуальні знижки, які можуть сягати до 99,5%. А у соцмережах МФО можна знайти промокоди, які публікують до певних подій: від дня народження компанії до популярних свят на кшталт Нового року.

Також важливо зазначити, що отримання послуги онлайн кредит без відмови сразу на карту — це офіційна угода, умови якої треба виконувати в строк. Наразі законодавством України дозволено нараховувати штрафи та пеню у разі виходу на прострочення. Тому аби не переплачувати та не псувати кредитну історію, варто вносити платежі або закривати кредит в той термін, який вказаний в особистому кабінеті та договорі.

Які МФО пропонують вигідні умови кредитування?

На фінансовому ринку України працюють близько тисячі мікрофінансових компаній. Варто зважати на описані вище фактори перед тим, як ухвалювати рішення. Частіше за все клієнти звертаються до найпопулярніших компаній, і в цьому мають рацію. Адже великі бренди мають стабільну репутацію, працюють в межах чинного законодавства та пропонують індивідуальний супровід у вигляді підтримки спеціалістів у разі потреби.

Компанія CreditPlus входить в трійку найкращих МФО України й працює вже понад 6 років. Бренд приділяє значну увагу розвитку та клієнтоорієнтованості, що оцінили десятки тисяч споживачів. Крім того, бренд проводить постійну комунікацію з клієнтами, пропонує їм вигідні умови та знижки як у вигляді розсилок, так і у вигляді публікацій у соцмережах з доступними знижками.

Ще одна популярна компанія — Credit7, яка теж завоювала довіру тисяч українців, у яких є потреба в коштах. Ознайомитись з їхньою пропозицією також можна у соціальних мережах.

До списку МФО з вигідною співпрацею також відносяться SelfieCredit, SlonCredit, Moneyveo, CreditKasa тощо.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах