Львів’янам пропонують зробити Сихів кольоровим

фото:lviv-city.org

фото:lviv-city.org

Суспільство
06 березня 2015 10:03

 

У Львові проводять міський арт-проект "Кольоровий Сихів", повідомляє Galnet з посиланням на прес-служу організатора проекту – Інституту соціальних ініціатив.

Проект проводиться з метою виявлення та підтримки талановитих стріт-арт художників, які прагнуть надати нового концептуального вигляду звичним урбаністичним ландшафтам.


Фото об’єктів для розмальовання переможцям надішлють "електронкою"


"Переможцям арт-проекту буде запропоновано взяти участь безпосередньо в розмальовуванні об’єктів житлової й нежитлової забудови Сихівського району міста Львова, відповідно до  запропонованих ними робіт. Фотографії й детальний опис об’єктів будуть надіслані організаційним комітетом переможцям електронною поштою. Організаційний комітет узгодить з переможцями умови та строки їхньої участі в реалізації результатів арт-проекту. На переможців арт-проекту не покладатиметься жодних матеріальних чи фінансових зобов’язань у зв’язку з безпосереднім втіленням результатів їхніх художніх досягнень", – йдеться в повідомленні.


Перевага – роботам соціального спрямування


До участі у конкурсі запрошуються всі охочі – без вікових та професійних обмежень. Пріоритетними для арт-проекту є роботи соціального спрямування.  За рішенням комісії до участі будуть допускатись й інші роботи.


Умови участі в арт-проекті


Представляються виключно індивідуальні творчі роботи, виконані в довільній графічній або живописній техніці, паспорт роботи не оформляється. Розміри роботи мають відповідати формату А4. Відскановані чи намальовані конкурсні роботи та ескізи (у форматі JPG, PDF) разом з заявкою на участь надсилаються на адресу електронної пошти office@sii.org.ua до 23:00 20 березня 2015 року.


Коли буде визначено переможців


Конкурсні роботи, відскановані версії яких будуть обрані організаційним комітетом до 15 березня 2015 року, надсилаються на поштову адресу, яку організаційний комітет попередньо зазначить переможцям до вказаної дати, але не пізніше 30 березня 2015 року.

Зареєструватися для участі можна на сторінці проекту.

В рамках проекту планується розмальовувати будинку такого типу:

Львів’янам пропонують зробити Сихів кольоровим фотоЛьвів’янам пропонують зробити Сихів кольоровим фото 1Львів’янам пропонують зробити Сихів кольоровим фото 2

 

ЧИТАЙТЕ ЩЕ:

Прочитано про Львів: що пишуть і говорять про місто 6 березня 

Львівська автентика: влада подає "віконні" позови і виграє 

Національне Свята Шоколаду у Львові: як долучитися 

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах