Диван зачекає: куди піти у Львові цього тижня (21-27 січня)

Куди піти у Львові цього тижня (21-27 січня)

Куди піти у Львові цього тижня (21-27 січня)

Огляди
21 сiчня 2019 12:58

У Львові цього тижня відбудеться безліч цікавих подій. Сидіти вдома – заборонено.  В афіші Львова завжди є безліч заходів: концерти, вечірки, фестивалі, екскурсії, вистави, гумористичні шоу. Однак VG Львів традиційно пропонує підбірку подій, які варто відвідати у місті Лева цього тижня (21-27 січня 2019 року).


Програма "Різдвяна феєрія" гурту Олега Кульчицького

Диван зачекає: куди піти у Львові цього тижня (21-27 січня) фото

Гурт Олега Кульчицького — колектив з великою історією, який зачаровує своєю майстерністю та винятковістю. "Різдвяна Феєрія" з Гуртом Олега Кульчицького - це Різдвяна програма з новими колядками, з новими піснями, з новим солістом, лауреатом всеукраїнських та міжнародних конкурсів, фіналістом Х-фактора України Дмитром Хвостенко.

Колектив працює в стилі класік етнофольк-модерн.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької

Коли: 21 cічня, 17:00, 19:30

Ціна: 100 - 600 гривень


Концерт "НАОНІ Оркестра"

Диван зачекає: куди піти у Львові цього тижня (21-27 січня) фото 1

У програмі прозвучать хіти світових легенд The Beatles, Deep Purple, ABBA, Adele, Metallica, Depeche Mode, Pink Floyd а також саундтреки з кінофільмів Таксі, Місія Нездійснена,Титанік,Хрещений Батько та інших.

Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької

Коли: 21 cічня, 19:00

Ціна: 190 - 590 гривень


Вистава "Гуцульський рік". Прем'єра

Диван зачекає: куди піти у Львові цього тижня (21-27 січня) фото 2

За автором твір має визначення як "етнографічне представленє в IV діях". На сцені перед глядачем направду відбуватиметься містерія з гуцульського життя упродовж року, створена на основі найзначніших ритуальних дійств. Унікальний та неповторний світ гуцульського краю глядачі зможуть побачити завдяки костюмам, художньому оформленню, багатому фольклорно-пісенному матеріалу та головне – акторській закоханості у гуцульську тематику.

Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької

Коли: 23 cічня, 18:00

Ціна: 50 - 200 гривень


Вистава "Ліворуч від розлуки, на північ від тебе"

Диван зачекає: куди піти у Львові цього тижня (21-27 січня) фото 3

Гостросімейна трагікомедія з одним-єдиним актом.Уявіть собі ситуацію: жінка хоче, чоловік - не дуже. Неправдоподібно? Тоді уточнимо, що вони одружені вісім років - і все стане на свої місця. Хоча ні, не все. Тому що тепер потрібно розібратися з двома сакральними питаннями: хто винен і що тепер робити. Історія, підглянута в одній родині, що починається як побутова комедія. Втім, ніяких спойлерів.

Де: Палац культури залізничників "Рокс"

Коли: 23 cічня - 24 cічня, 19:00

Ціна: 150 - 500 гривень


Вечір теплого романтичного кіно

Диван зачекає: куди піти у Львові цього тижня (21-27 січня) фото 4

Програма:

"Коханий із майбутнього" 19:00

У віці 21 року Тім Лейк виявляє, що може подорожувати в часі. У ніч після чергового неприємного Нового року батько Тіма розповідає йому, що чоловіки в його родині завжди мали здатність подорожувати в часі. Тім не може змінити історію, але він може змінити те, що відбувається або відбувалося в його власному житті.

"Вічне сяйво чистого розуму"21:00

Нарешті винайшли машину, що дозволяє позбутися будь-яких спогадів. Джоель і Клементина вирішують позбутися спогадів один про одного. Але в пам'яті Джоеля все ще живі найніжніші моменти їхніх почуттів. Чим менше він пам'ятає, тим більше кохає. Розуміючи, що він просто обожнює Клементину, Джоель намагається знайти спосіб, щоб повернути коханій пам'ять про минуле. Поки ще не запізно. Він повинен будь-що перемогти ненависний комп'ютерний мозок.

Де: Львівський кіноцентр Lviv Film Center

Коли: 24 cічня, 19:00

Ціна: від 100 гривень


Гумор-шоу "Вар'яти"

Диван зачекає: куди піти у Львові цього тижня (21-27 січня) фото 5

За 8 років існування хлопці дали концерти майже в усіх містах України. Більше того, вже стало доброю традицією в одному місті давати не один, а одразу два, навіть і три концерти за приїзд. І кожного разу “Вар’яти” видають нову 2-годинну програму. Всі свої історії артисти беруть з власного життя. Вони не жартують про політику – тільки на побутові теми, зрозумілі кожному з нас.

Де: Picasso

Коли: 25 cічня - 26 cічня, 19:00

Ціна: 100 - 600 гривень


Лекція про львівську фабрику Петерса та показ "Списку Шиндлера"

Диван зачекає: куди піти у Львові цього тижня (21-27 січня) фото 6

Спеціально до Міжнародного дня пам'яті жертв Голокосту, на великому екрані буде показано відомий фільм Стівена Спілберга "Список Шиндлера". Перед показом стрічки виступить Юрій Скіра, керівник проектів та програм Центру дослідження українсько-польсько-словацького пограниччя УКУ, та розповість про львівську фабрику Петерса, де відбувались події, схожі на ті, що показані у фільмі Стівена Спілберга. 

Де: Кінопалац

Коли: 26 cічня, 18:30


Форум Молодих Політиків

Диван зачекає: куди піти у Львові цього тижня (21-27 січня) фото 7

Форум складатиметься із двох частин – у перший день роботи молоді люди, які цікавляться політикою та політичними процесами, молоді члени діючих політичних партій матимуть змогу взяти участь в цікавих лекціях, панельних дискусіях та воркшопах від діючих та колишніх депутатів локального, обласного та національного рівня. Другий день – учасники отримають корисну інформацію про практичну діяльність депутатів, інструменти ефективної комунікації з виборцями та громадою, а також про способи вирішення проблемних питань на місцях.

Де: Львівська обласна рада

Коли: 26 cічня - 27 cічня, 10:00

Ціна: безкоштовно за реєстрацією


СБПЧ у Львові

Диван зачекає: куди піти у Львові цього тижня (21-27 січня) фото 8

Їх називають найяскравішим явищем в сучасній російській музиці і вкрай особливим колективом. "Самое Большое Простое Число" або ж просто СБПЧ утворилися в Санкт-Петербурзі в 2007 році. Визначити їх стиль надзвичайно важко, адже в піснях СБПЧ майстерно поєднуються електроніка, інді-поп та IDM. Від альбому до альбому змінюється склад колективу (СБПЧ встигли побувати і оркестром, і рок-групою), звучання, гострі теми пісень. Живі ж виступи завжди неповторні: для кожного міста, кожного шоу Кирило Іванов та компанія майстерно знаходять своє рішення, особливий візуальний підхід, який до глибини душі зворушує глядача.

Де: !FESTrepublic

Коли: 27 cічня, 19:00

Ціна: від 300 гривень

ДИВИСЬ ЩЕ:

Найкращі гірськолижні спуски Львівщини: ціни, локації, особливості

Свято – з хати: де і як у Львові здати ялинку

Пструг, мокрель і барабулька: ТОП-5 рибних ресторанів Львова

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах