Не нудні вихідні: куди піти у Львові цього вікенду (25-27 січня)

Куди піти у Львові на вихідних (25-27 січня): афіша подій

Куди піти у Львові на вихідних (25-27 січня): афіша подій

Огляди
25 сiчня 2019 12:03

На вихідних у Львові є події, після яких потрібна ще парочка днів, аби відпочити. Після цього вікенду твої ноги будуть боліти ще мінімум тиждень. Адже для львів'ян та гостей міста приготували вечірки і концерти, де стримувати себе буде неможливо.  А "Вар'яти" зроблять так, щоб від сміху болів ще й живіт. В афіші Львова завжди є безліч заходів: концерти, вечірки, фестивалі, екскурсії, вистави, гумористичні шоу. Однак VG Львів традиційно пропонує підбірку подій, які варто відвідати у місті Лева на вихідних (25-27 січня 2019 року).


Вечірка Disco Kitchen

Вечірка Disco Kitchen

Вечірка Disco Kitchen

Танцювати – не можна спати. Настав час і тобі відвідати новенький ресторанчик у серці Львова. Це незвичайне місце уже здобуло славу через свою неординарність. Тепер тут відбудеться вечірка, що стане великим "комбо" для цих вихідних.

У програмі:

  • W/ Masha Efy (kyiv)
  • And N/A Residents

Де: Ресторан "Дуже висока кухня"

Коли: 26 cічня, 22:00

Ціна: від 200 гривень


Вечірка після свят

Вечірка після свят

Вечірка після свят

Свята позаду. Рік попереду. Цієї холодної п’ятниці виганяєм алкоголь та зігріваємся в ритмі танцю. Саунд он. Експрес курс відновлення після двох місяців гулянь оголошено відкритим. Приходь, пий, гуляй, танцюй. Час створювати новий калейдоскоп спогадів.

У програмі:

  • Dj Gooch Brown
  • Dj Machitas Taras Muchychka

Де: !FESTrepublic

Коли: 25 cічня, 21:00

Ціна: вхід вільний до 22:00


Гумор-шоу "Вар'яти"

Не нудні вихідні: куди піти у Львові цього вікенду (25-27 січня) фото

За 8 років існування хлопці дали концерти майже в усіх містах України. Більше того, вже стало доброю традицією в одному місті давати не один, а одразу два, навіть і три концерти за приїзд. І кожного разу “Вар’яти” видають нову 2-годинну програму. Всі свої історії артисти беруть з власного життя. Вони не жартують про політику – тільки на побутові теми, зрозумілі кожному з нас.

Де: Picasso

Коли: 25 cічня - 26 cічня, 19:00

Ціна: 100 - 600 гривень


Лекція про львівську фабрику Петерса та показ "Списку Шиндлера"

Не нудні вихідні: куди піти у Львові цього вікенду (25-27 січня) фото 1

Спеціально до Міжнародного дня пам'яті жертв Голокосту, на великому екрані буде показано відомий фільм Стівена Спілберга "Список Шиндлера". Перед показом стрічки виступить Юрій Скіра, керівник проектів та програм Центру дослідження українсько-польсько-словацького пограниччя УКУ, та розповість про львівську фабрику Петерса, де відбувались події, схожі на ті, що показані у фільмі Стівена Спілберга. 

Де: Кінопалац

Коли: 26 cічня, 18:30


Форум Молодих Політиків

Не нудні вихідні: куди піти у Львові цього вікенду (25-27 січня) фото 2

Форум складатиметься із двох частин – у перший день роботи молоді люди, які цікавляться політикою та політичними процесами, молоді члени діючих політичних партій матимуть змогу взяти участь в цікавих лекціях, панельних дискусіях та воркшопах від діючих та колишніх депутатів локального, обласного та національного рівня. Другий день – учасники отримають корисну інформацію про практичну діяльність депутатів, інструменти ефективної комунікації з виборцями та громадою, а також про способи вирішення проблемних питань на місцях.

Де: Львівська обласна рада

Коли: 26 cічня - 27 cічня, 10:00

Ціна: безкоштовно за реєстрацією


Вечірка "TeperTut: Xores"

Вечірка

Вечірка "TeperTut: Xores"

Зимове сонце вже пройшло половину шляху і вже вдруге відбудеться вечірка в форматі Xores. Цього разу до Львова вчетверте завітає селектор-фахівець Nemo із 20ft radio, який завжди дивує крутими тречками. Зокрема, відвідувачі почують, що приготував Troath зі своїм EBM alter ego - Primitive Conflict.

У програмі:

  • Nemo
  • Primitive Conflict
  • Heurist
  • Deodat II

Де: L'uft Underground Club

Коли: 26 cічня, 23:00

Ціна: від 120 - 150 гривень


СБПЧ у Львові

Не нудні вихідні: куди піти у Львові цього вікенду (25-27 січня) фото 3

Їх називають найяскравішим явищем в сучасній російській музиці і вкрай особливим колективом. "Самое Большое Простое Число" або ж просто СБПЧ утворилися в Санкт-Петербурзі в 2007 році. Визначити їх стиль надзвичайно важко, адже в піснях СБПЧ майстерно поєднуються електроніка, інді-поп та IDM. Від альбому до альбому змінюється склад колективу (СБПЧ встигли побувати і оркестром, і рок-групою), звучання, гострі теми пісень. Живі ж виступи завжди неповторні: для кожного міста, кожного шоу Кирило Іванов та компанія майстерно знаходять своє рішення, особливий візуальний підхід, який до глибини душі зворушує глядача.

Де: !FESTrepublic

Коли: 27 cічня, 19:00

Ціна: від 300 гривень


Різдвяне музично-театральне дійство "Мозаїка"

Різдвяне музично-театральне дійство

Різдвяне музично-театральне дійство "Мозаїка"

"Мозаїка" – це занурення в тему Різдва, тему глибоку та багатовимірну. В українській традиції зимові свята – це круговерть ритуалів, зустрічей, емоцій, подій. У ці дні природньо поєднується і сакральне з народним, і затишне із карнавальним. І саме це різноманіття дає поштовх для творчості, дає змогу щороку творити цікавий новий вислів, з року в рік заново відкривати приховані сенси Різдва.

Де: Lem Station

Коли: 27 cічня, 19:00

Ціна: від 100 - 490 гривень

ДИВИСЬ ЩЕ:

Найкращі гірськолижні спуски Львівщини: ціни, локації, особливості

Свято – з хати: де і як у Львові здати ялинку

Пструг, мокрель і барабулька: ТОП-5 рибних ресторанів Львова

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах