Буде гаряче: куди піти у Львові цього тижня (5-11 серпня)

Куди піти у Львові цього тижня (5-11 серпня): афіша подій

Куди піти у Львові цього тижня (5-11 серпня): афіша подій

Огляди
05 серпня 2019 14:48

Цього тижня львів'ян та гостей міста чекають найкращі заходи цього літа. В розділі афіша Львова завжди є безліч подій: літні вечірки на дахах, гумористичні шоу, фільми під відкритим небом, фестивалі, прем'єри театральних вистав та багато іншого. Однак VG Львів традиційно зібрав найочікуваніші івенти з 5 по 11 серпня 2019 року, які варто відвідати.


Фестиваль класичної музики LvivMozArt

Фестиваль класичної музики LvivMozArt

Фестиваль класичної музики LvivMozArt

Міжнародний фестиваль класичної музики LvivMozArt — мистецький проект, який об'єднуватиме найкращих музикантів України та світу. Тема цьогорічного фестивалю "Музика та література" захована поміж нот та рядків в програмі кожного концерту. В рамках LvivMozArt відбудеться Науковий симпозіум, який цього року пройде у форматі музично-літературного салону. Команда фестивалю підготовувала декілька сюрпризів, яких ще немає в програмі.

Де: м. Львів

Коли: 3 серпня - 11 серпня, 12:00


Концерт Любомира Мельника

Концерт Любомира Мельника

Концерт Любомира Мельника

Концерт Любомира Мельника в рамках фестивалю LvivMozArt відбудеться на основній сцені — Mozart Arena в серці міста. Це можливість приєднатись до мистецьких експериментів піаніста просто неба пізно ввечері, відчувши магнетизм фортепіанного соло.

Де: Трамвайне депо службових вагонів

Коли: 8 серпня, 21:30

Ціна: 300 - 1 800 гривень

Буде гаряче: куди піти у Львові цього тижня (5-11 серпня) фото


Textura :: Техно Синод

Textura

Textura 

Вперше зі своїм виступом на Текстуру завітає Vasyl Anto - добре знаний чернівецький "техно-активіст", співзасновник промо-групи Capsule, який крім діджеїнгу продовжує писати музику.  За словами організаторів його сет матиме більш танцювальний характер, однак вони рекомендують познайомитись з його смаками, послухавши атмосферний подкаст для згаданої формації Capsule. Гарна музична подорож гарантована.

Де: м. Львів

Коли: 9 серпня, 23:59

Ціна: 150 - 200 гривень


Міжнародний Фестиваль "International Ukrainian Dance & Culture Festival"

Міжнародний Фестиваль

Міжнародний Фестиваль "International Ukrainian Dance & Culture Festival"

Цей фестиваль об’єднає українських народних танцюристів та любителів танцю з США, Бразилії, Аргентини та Великобританії, які поділяють свою пристрасть до українського танцю, музики та культури. Дні фестивалю передбачають концерти на площі Ринок, у FESTRepublic та на території Шевченківського гаю. Завершиться захід гала-концертом у Львівській опері.

Де: м. Львів

Коли: 9 серпня - 12 серпня, 10:00


Німе кіно під живу музику. Вечір ретро

Німе кіно під живу музику. Вечір ретро

Німе кіно під живу музику. Вечір ретро

Німе кіно, безсмертний Чарлі Чаплін та музика, яка здатна сказати більше за слова. Найвідоміші пісні з німих фільмів виконає піаніст Дмитро Микитин та скрипалька Олександра Мороз. А на велетенському проекторі у цей час ітимуть кадри шедеврів Епохи німого кіно.

Де: Будинок органної та камерної музики

Коли: 9 серпня, 21:00

Ціна: 50 - 80 гривень


Моновистава "Дзеркало"

Моновистава

Моновистава "Дзеркало"

Вперше в Україну завітає відома мисткиня та циркова артистка Меліса фон Вепі з авторською моновиставою “Дзеркало”. Театр, акробатика та танець поєднаються під  супровід авторських імпровізацій французького композитора Стефано Оліва. Особливий стиль “мистецтва повітряних технік” відкриває необмежені можливості для творчості. Досліджує перетини фізичних та психологічних аспектів гравітації та сприйняття реальності.

Де: Трамвайне депо службових вагонів

Коли: 9 серпня, 16:00, 18:00

Ціна: 200 - 750 гривень


Тріо "Мар‘яничі" - "Дримбанґо"

Тріо

Тріо "Мар‘яничі"

"Дримбанґо" - оригінальна авторська програма від тріо "Мар‘яничі". Це пісні у стилі танго,  блюз, босанова авторства Мар‘яни Савки в аранжуванні Юрія Романіва та Сергія Гуріна. Це відеоісторія від фільммейкерки Олени Чернінької. А ще "Дримбанґо" - це танговечірка, де танцюють шанувальники танґо і де кожен глядач може стати танґеро.

Де: !FESTrepublic

Коли: 9 серпня, 19:00

Ціна: 100 гривень


Майстер-клас "Improve your skill"

Майстер-клас

Майстер-клас "Improve your skill"

Команда Born2Create проведе безкоштовні майстер-класи, в якому зможуть взяти участь та спробувати свої сили усі бажаючі. Також, учасники матимуть можливість поринути в атмосферу справжнього танцювального джему та побачити показовий батл між професіоналами.

Де: СТРЦ Spartak

Коли: 10 серпня, 12:00

Ціна: безкоштовно


Забіги з перешкодами "Race Nation"

Забіги з перешкодами

Забіги з перешкодами "Race Nation"

Race Nation — це наймасштабніші забіги з перешкодами на території України. Навіть якщо раніше ви не брали участь у марафонах, тріатлоні або інших випробуваннях на витривалість та силу духу, Гонки нації, за словами організаторів, стануть для вас справжнім викликом та цікавою авантюрою, яка по силах кожному, хто хоче спробувати свої можливості.

Де: !FESTrepublic

Коли: 10 серпня, 08:00

Ціна: від 790 гривень


Сансет/Tricky Nicki

Сансет w\ Tricky Nicki

Сансет. Tricky Nicki

Спеціально з Києва завітає Tricky Nicki — український реп-артист із західним саундом. Його найвідоміший трек "Ride for Ukraine"* зібрав майже мільйон переглядів та викликав резонанс у пресі та на телебаченні. Цього року Nicki був хедлайнером нічної сцени Атлас Вікенд. Організатори обіцяють теплий вайб і щільний бас, які зігріють тіла та змусять провести цей вечір гучно та по-справжньому "жирно".

Де: !FESTrepublic

Коли: 10 серпня, 19:00

Ціна: від 100 гривень


Джаз під львівським небом на даху

Джаз під львівським небом на даху

Джаз під львівським небом на даху

Неділя, вечір, романтична музика на даху. Організатори закликають звільнити кілька годин для себе і своїх друзів для того, аби зустріти захід сонця і посмакувати холодний коктейль у гарній компанії. Магічний джаз та безліч гарних фото.

Де: !FESTrepublic

Коли: 11 серпня, 19:00

Ціна: від 250 гривень


Sunday BazarR

Sunday BazarR

Sunday BazarR

Sunday BazarR - недільний маркет вінтажних та секонд-хенд речей. Місце для містян щоб прогулятись під музику і барбекю, звільнити свої полички від непотрібних речей та подарувати їм нове життя. Якщо у вашій шафі зібралася чимала колекція одягу, не поспішайте його викидати. За словами організаторів, купуючи вживані речі, можна не лише зекономити, а й зменшити шкоду, яку завдаємо довкіллю.

Де: Площа Коліївщини

Коли: 11 серпня, 13:00

Ціна: безкоштовно

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах