Прожени хандру: куди піти у Львові першого жовтневого тижня

Куди піти у Львові цього тижня (30 вересня - 6 жовтня 2019)

Куди піти у Львові цього тижня (30 вересня - 6 жовтня 2019)

Огляди
30 вересня 2019 12:54

Не дозволяй осінній хандрі заволодіти твоїм настроєм, тим паче, що VG Львів завжди підкаже де цікаво провести час. Цього тижня у Львові відбудеться гарбузове свято, вечірки на дахах, гумористичні шоу, фільми під відкритим небом, фестивалі, прем'єри театральних вистав та багато іншого. В розділі афіша Львова щодня можна знайти щось цікаве, втім ми зібрали усе найкраще в одному огляді на період з 30 вересня по 6 жовтня 2019 року.


Концерт White Lies

Концерт White Lies

Концерт White Lies

Групу було створено в 2007 році в Лондоні. Слухачам і критикам відразу сподобалися прості, але енергійні аранжування, вокал МакВея і холодна атмосфера. White Lies випустили чотири альбоми, які незмінно входили в топ-20 британського чарту, а також були добре прийняті в європейських країнах.

Де: Нічний клуб Малевич \ Malevich Night Club

Коли: 30 вересня, 19:00


Концерт Петера Бенце

Концерт Петера Бенце

Концерт Петера Бенце

Peter Bence – зірка інтернету з більш ніж 500 мільйонів переглядів. Піаніст внесений до Книги рекордів Гіннеса, як піаніст-рекордсмен з швидкості повторюваного натизку (репетиції) однієї клавіші (765 клавіш на хвилину). Його версію хітів Майкла Джексона побачило більше 40 мільйонів глядачів і 620000 поділились відео у його виконанні. Петер Бенце почав свою кар’єру у віці 4 років. Він став справжнім відкриттям у світі музики.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької

Коли: 30 вересня, 19:00

Ціна: 350 - 1 950 гривень


Прем'єра вистави "Оліанна"

Прем'єра вистави

Прем'єра вистави "Оліанна"

Олеанна - прекрасна і нездійсненна мрія про квітуче місто-сад з "молочними ріками та медовими берегами", яке хотіли побудувати норвежці в Пенсільванії. Про свою Олеанну марить і університетський професор Джон. Він майже досяг її заповітних берегів: щаслива сім'я, новий будинок, блискуча репутація в науковому світі. Але Джон забувся: сьогодні авторитет педагога вже не той, що раніше, викладач давно втратив свою "недоторканність", переставши бути істиною в останній інстанції. Юна студентка Керол нагадає професору про нові правила гри, назавжди закривши перед ним ворота в його особисту Олеанну.

Де: Lem Station

Коли: 1 жовтня, 21:30


Фестиваль ЛюдкевичФест

ЛюдкевичФест у Львові

ЛюдкевичФест у Львові

Захоплююча подорож у світ експресивної романтичної музики, яка своєю силою підкорює серця та змушує бачити нас справжні цінності. Індивідуальні авторські стилі композиторів та виконавців, які створюють нову реальність часу та простору. Високе мистецтво та сміливі інтерпретації. Жива дискусія між сучасним та минулим. Перезавантаження вже знайомого нам та втеча від шаблонів.

Де: м. Львів

Коли: 1 жовтня - 12 жовтня, 19:00


Концерт гуртів "Vader" та "Thy Disease"

Концерт гуртів

Концерт гуртів "Vader" та "Thy Disease"

Польська група Vader з 1983 є одним із флагманів світової метал сцени та стояла біля витоків стилю death metal. У рамках туру The Messenger Arises VADER презентує відомі пісні та свіжий матеріал, який запланований бути новим альбом групи вже восени цього року. Також з ними на одній сцені виступатимуть польські артисти Thy Disease, які грають важкий індустріальний грув метал.

Де: !FESTrepublic

Коли: 1 жовтня, 19:00

Ціна: 400 - 600 гривень


Концерт гурту "Без Обмежень"

Концерт гутру

Концерт гутру "Без обмежень" у Львові

Гурт гастролює з альбомом "Буду з тобою!", до якого увійшло 8 треків, зокрема і кавер-версiя однієї з найромантичніших пісень маестро Миколи Мозгового "Кохана". Саунд-продюсер платiвки: Артур Данієлян. Також на концерті прозвучать і перевірені часом хіти гурту.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької

Коли: 1 жовтня, 20:00

Ціна: 390 - 1 350 гривень


Вечірка та допрем'єрний показ стрічки "Джокер"

Вечірка та допрем'єрний показ стрічки

Вечірка та допрем'єрний показ стрічки "Джокер"

Психологічний трилер з Хоакіном Феніксом у головній ролі оповідає історію становлення одного з найвизначніших злодіїв кіно Джокера, коли він ще був сором'язливим коміком Артуром Флеком. Творці наголошують, що нова стрічка не пов'язана з іншими фільмами всесвіту DC і частково заснована на коміксі "Batman: The Killing Joke".

Де: Кінопалац

Коли: 2 жовтня, 19:00


Концерт Vova Zi Lvova

Концерт Vova Zi Lvova

Концерт Vova Zi Lvova

Вова зі Львова - український виконавець, справжнє ім'я якого Володимир Парфенюк. Вова став одним з перших артистів, який почав виконувати реп солов‘їною. Вову зі Львова знають всі, навіть попри те, що вже 5 років від нього не чути нічого нового.

Де: Нічний клуб Малевич \ Malevich Night Club

Коли: 3 жовтня, 19:00


Вечірка "Свічка 2019"

Вечірка

Вечірка "Свічка 2019"

Першокурсникам організатори вечірка радять уже починати думати над своїми представленнями, адже їх ця подія не має обійти стороною. Львів'ян запрошують запалити у спільному танці.

Де: !FESTrepublic

Коли: 3 жовтня, 21:00

Ціна: 150 - 300 гривень


Tarabarova

Tarabarova у Львові

Tarabarova у Львові

TARABAROVA (Тарабарова Світлана) — українська співачка, композитор та автор пісень, музичний продюсер, акторка, володарка премії національної музичної премії Пісня року 2014, номінант національних музичних премій.

Де: Нічний клуб Малевич \ Malevich Night Club

Коли: 3 жовтня, 19:00

Ціна: від 250 гривень


Фестиваль Дебільної Музики

Фестиваль дебільної музики

Фестиваль дебільної музики

Організатори характеризують цей івент як "найадекватніший фестиваль України". Гостям заходу обіцяють "цікаву" музику, яку гратимуть формація контрабандистів "Kurwa Matj", метал-монстри Space Of Variations та яскраво-епатажні Ganna Baby.

Де: !FESTrepublic

Коли: 4 жовтня, 19:14

Ціна: від 333 гривень


Концерт гурту "Лісапетний батальйон"

Лісапетний батальйон у Львові

Лісапетний батальйон у Львові

Колектив „Лісапетний батальйон” – це об’єднання двох народних гуртів "Забава" та "Бабине літо", керівником яких була та є Наталя Іванівна Фаліон. Все розпочалося зі створення аматорського театру, який працює при П'ятничанському сільському будинку культури. В колективі дванадцять учасників. Склад його залишився майже не змінний з часу створення . В основі репертуару лежить народний гумор та авторська пісня. Хоча і народних пісень колектив виконує багато, щорічно обновлюючи свій репертуар.

Де: Львівський державний цирк

Коли: 4 жовтня, 19:00

Ціна: 100 - 350 гривень


"День Гарбуза" у "Шевченківському гаю"

Прожени хандру: куди піти у Львові першого жовтневого тижня фото

"День гарбуза" у Шевченківському гаю

Гарбузовий день – це чудова нагода дізнатися про цінні та цілющі властивості легендарної городини, поласувати гарбузовими смаколиками, познайомитися із кулінарними новинками страв із гарбуза (мрія гурманів) випробувати свою інтелектуальну та богатирську силу, взяти участь у драйв –змаганнях і помилуватись осінніми барвами.

Де: Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького (Шевченківський гай)

Коли: 6 жовтня, 13:00

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах