Вихідні не для нудьги: куди піти у Львові цього вікенду (8-10 листопада)

Куди піти у Львові цього вікенду

Куди піти у Львові цього вікенду

Огляди
08 листопада 2019 11:19

Цього вікенду львів'янам та гостям міста доведеться добряче розім'ятися і потрясти кісточками. В розділі афіша Львова завжди є щось цікавеньке: вечірки, концерти, вистави, перегляди кінофільмів, а головне — фестивалі. Втім, VG Львів не зраджує традиціям, тому зібрав найочікуваніші івенти з 8 по 10 листопада 2019 року, які рекомендує відвідати.


Вечірка "Руханка"

Вечірка

Вечірка "Руханка"

Замерзлі тіла львів'ян від похмурої осінньої погоди зігріватимуть під "плотний" бас. У програмі: drum’n’bass, jungle-terror, rock, bass trap та потужні ритми дев’яностих.

  • 22:00 - 23:00 Rubber Ducky
  • 23:00 - 00:00 Escobalitskiy
  • 00:00 - 01:00 Black Market feat. Dragan
  • 01:30 - 02:30 Neuromonkey
  • 02:30 - 04:00 Glother

Де: !FESTrepublic

Коли: 8 листопада, 22:00

Ціна: від 50 гривень


Lviv Night Summit

Lviv Night Summit

Lviv Night Summit

Ніч – це ж не тільки про вечірки. Бо якщо можна було б зайти в улюблений магазин, сходити в бібліотеку на концерт або проїхатися трамваєм після 00:00, було би зручно, правда? Саме тому організатори хочуть говорити про справжнє нічне місто. Разом з нічними мерами Лондона й Вільнюса запалюватимуть львів’яни. Ррозумники та розумниці приїдуть із Тбілісі, Києва, Берліна та Будапешта на перший Lviv Night Summit та Huge After Party.

Де: Lem Station

Коли: 8 листопада - 9 листопада, 18:00

Ціна: 200 - 450 гривень


Вечірка A.Freak.A

Вечірка A.Freak.A

Вечірка A.Freak.A у центрі Львова

Особливістю проекту A.FREAK.A є його нестандартне музичне наповнення, а саме різноманітні відтінки house-музики (funky / progressive / tech / tribal), приправлені орієнтальними барабанами, перкусією та автентичними африканськими мотивами. За пультом – DJ Paul Wheaten та DJ Roma Shpak.

Де: Futura HUB

Коли: 9 листопада, 21:00


Вистава "Квітка-Невіста"

Вистава

Вистава "Квітка-Невіста" у Львові

Сольна вистава Наталії Половинки - концерт для голосу і виконавця. Тканина вистави зіткана з українських народних пісень, давніх духовних напівів, класичних українських романсів та замовлянь.
Де: Львівський муніципальний театральний, художньо-дослідницький та освітній центр "Слово і голос"

Коли: 9 листопада, 19:00

Ціна: від 150 гривень


Lviv Bandur Fest 2019

Lviv Bandur Fest 2019

Lviv Bandur Fest 2019

Цієї осені Lviv Bandur Fest зігріватиме хорошою музикою і не тільки. Організатори підготували багато цікавинок для відвідувачів. У рамках фестивалю у Львові презентують унікальний мобільний додаток "Bandura app".У додатку зібрано 6 унікальних інструментів: чернігівську бандуру, львівську бандуру харківського типу, кобзу, торбан, старосвітську бандуру та один інструмент сюрприз.

Де: м. Львів

Коли: до 10 листопада, 12:00


Night Summit Closing Party: Robert Dietz

Night Summit Closing Party: Robert Dietz

Night Summit Closing Party: Robert Dietz

У рамках нічного саміту у Львові відбудеться запальна вечірка від нічних амбасадорів. Вони запрошують львів'ян і гостей міста розім'яти втомлені буденністю тіла і мізки. У програмі:

  • Robert Dietz (Truth be told, Berlin)
  • Alex Pervukhin/Laconica (N-A/Laconica)
  • FAT8 (N-A)

Де: Lem Station

Коли: 9 листопада, 22:00

Ціна: 200 - 450 гривень


Прем'єра вистави "Під кутом"

Прем'єра вистави

Прем'єра вистави "Під кутом" у Львові

Основним вектором у роботі театру є дослідження актуальних проблем в соціумі для "тілесного" переосмислення. Об'єктивність буває найсуб'єктивнішим процесом. А очі, будучи лише дзеркалом твоїх власних поглядів та думок, не знаходять істинність буття. У сприйнятті "завжди", хоча й у різній концентрації, присутній момент вашої власної ілюзії. Якщо припустити, що світ реальний лише у ваших очах, які, до речі, здатні бачити за все життя близько 24 мільйонів зображень?

Де: Перший український театр для дітей та юнацтва

Коли: 8 листопада, 19:30


Jozef van Wissem

Jozef van Wissem

Jozef van Wissem у Львові

Jozef van Wissem - голландський композитор-мінімаліст і лютніст, автор саундтреків до фільму "Виживуть тільки коханці". Його музика вирізняється лаконічністю і чіткістю, здійснює на слухача гіпнотичний, майже інстинктивний емоційний вплив і виконується автором з аскетичною зосередженістю, яка віддзеркалюється в запозичених із католицизму назвах окремих творів. Тривалі композиції та витончені мелодії немов відводять слухача в інший, ідеальний світ.

Де: Будинок органної та камерної музики

Коли: 9 листопада, 21:00

Ціна: 300 - 450 гривень


Концерт Романа Скорпіона

Концерт Романа Скорпіона у Львові

Концерт Романа Скорпіона у Львові

Завдяки неймовірно успішним синглам "Закохався", "Поцілую", "Обійму", "Давай Роман родом зі Львова, свій творчий шлях розпочав у 2013 році з дебютною піснею "Поцілую", а пісня-візитівка "Закохався" вже давно стала народним хітом.  Музикант зі Львова виконає, як хіти, так і нові композиції. 

Де: Спорткомплекс СКА

Коли: 9 листопада, 17:00

Ціна: 150 - 500 гривень


Жіночий Фестиваль АНІМА

Жіночий Фестиваль АНІМА у Львові

Жіночий Фестиваль АНІМА у Львові

Жіночий фестиваль "Аніма" у Львові – успішний проект для сучасних жінок, які хочуть розвиватись і вдосконалюватись.  Цікаві та популярні спікери, досвідчені тренери, а також відомі особистості зберуться на одному майданчику, щоб поділитися успішним досвідом, знаннями та власною мудрістю. Майстер-класи, дискусії, зустрічі та презентації на теми взаємостосунків, краси та здоров'я, стилю життя, розвитку та кар’єри, мистецтва, а також, трансформаційно-розвиваючі ігри.

Де: The Georgehouse Hostel

Коли: 9 листопада - 10 листопада, 10:00

Ціна: 300 - 500 гривень


Концерт Alina Pash

Концерт Alina Pash у Львові

Концерт Alina Pash у Львові

Alina Pash, молода українська співачка, в квітні минулого року презентувала дебютний сингл під назвою "Бітанґа" та стала відкриттям для української поп-електроніки. Її пісні - яскравий мікс з етно та електроніки, хіп-хопу і трайбл-бітів із нальотом містичного закарпатського фольклору.

Де: !FESTrepublic

Коли: 9 листопада, 20:00

Ціна: 350 - 590 гривень


Концерт Тартак

Концерт Тартак у Львові

Концерт Тартак у Львові

На 2019 рік гурт випустив 9 альбомів, відзняв більше 40 кліпів, взяв участь в безлічі фестивалів України та за кордоном. Тартак — це епоха, це музика, яка стала рідною для цілого покоління. Тартак у клубному форматі — на сцені FESTrepublic вже цієї осені. В програмі концерту класика, улюблені, перевірені часом хіти, а також "божевільні танці" та фірмова вибухова енергія, яку вміє дарувати своїм шанувальникам лише справжня легенда української рок-сцени.

Де: !FESTrepublic

Коли: 10 листопада, 20:00


VIP Тернопіль Comedy шоу

VIP Тернопіль Comedy шоу у Львові

VIP Тернопіль Comedy шоу у Львові

До Львова завітає одна з найкращих гумористичних команд України, неодноразові переможці "Розсміши коміка", півфіналісти 1-го, та срібні призери 2-го сезонів Ліги сміху, переможці Літнього кубку Ліги Сміху 2016 у Юрмалі,актори і автори скетчкому "Країна У" та сіткому "Одного разу під Полтавою", серіалу "Готель Галіція" - команда VIP Тернопіль із власним камеді шоу.

Де: Нічний клуб Малевич \ Malevich Night Club

Коли: 10 листопада, 19:00

Ціна: 390 - 890 гривень

Обговорити ці події можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах