Не нудні вихідні: куди піти у Львові цього вікенду (13-15 грудня 2019)

Куди піти у Львові на цих вихідних (13-15 грудня 2019)

Куди піти у Львові на цих вихідних (13-15 грудня 2019)

Огляди
13 грудня 2019 12:14

Цього вікенду у Львові відбудеться багато цікавих подій: вечірки, концерти, гумористичні шоу, фестивалі, прем'єри театральних вистав та багато іншого. В розділі афіша Львова це все є і навіть більше. Втім VGЛьвів зібрав усе найкраще в одному огляді на період з 13 по 15 грудня 2019 року.


Прем'єра вистави "Лис Микита"

Прем'єра вистави

Прем'єра вистави "Лис Микита"

"Лис Микита" – чудова музична казка для дітей і дорослих. Казка про звірів, насичена, яскрава, приправлена гумором. Іван Франко вдало зобразив людські натури заховавши їх за масками звірів. Артисти продемонструють глядачам чудову музичну виставу на професійному рівні, створять гарний настрій.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької

Коли: 13 грудня - 15 грудня, 18:00


Андріївські вечорниці

Андріївські вечорниці

Андріївські вечорниці

Здавна на Андрія дівчата завжди збиралися для того аби дізнатися свою долю за допомогою ворожіння. Тепер Андріївські вечорниці — це багато танців у красивому етно-одязі, сучасна українська музика, стіл із народними частуваннями (так, так і це не тільки вареники), традиційні веселощі та забави, нові знайомства. Відвідувачів закликають дотриматися дрес-коду: вишиванки або одягу з елементами етно стилю.

Де: OM NOM NOM vegan cafe на Кульпарківській

Коли: 13 грудня, 19:00

Ціна: 50 - 200 гривень


Mamarika у Львові

Mamarika у Львові

Mamarika у Львові

MamaRika — знайдене амплуа Анастасії Кочетової, колишньої учасниці "Фабрики зірок". Раніше була відома як Еріка, але в 2016 вона попрощалася з естрадою та продюсерами і почала виконувати гостру суміш з фанку, хіп-хопу та соулу з українськими текстами під новим іменем.

Де: Нічний клуб Малевич \ Malevich Night Club

Коли: 13 грудня, 23:00

Ціна: 200 - 250 гривень


Андріївські вечорниці у FESTrepublic 

Андріїївські вечорниці у Львові

Андріїївські вечорниці у Львові

Разом із гуртом Lirwak на Андрія розпочинається марафон зимових свят. Музиканти впевнено ліплять до купи брейкбіт з гуцульскими дудами, а колісну ліру з трембітами міксують із дабстепом. На відвідувачів чекає: багато танців; сучасна українська музика від Lirwak; запальний dj сет з T-One, Skyhook, Biganski, Machitas; традиційні веселощі та забави; нові знайомства.

Де: !FESTrepublic

Коли: 13 грудня, 20:00

Ціна: 100 - 250 гривень


Фестиваль "Jazz Bez" у Львові

Фестиваль

Фестиваль "Jazz Bez" у Львові

Цього року уже дев’ятнадцятий Джаз Без у Львові пропонує відвідати концерти Yarosh Organ Trio feat. Katarzyna Mirowska (Польща), Greg Osby & Tal Cohen Duo (США/Австралія), Krzesimir Dbski & Karasiewicz Power Set (Польща), Klein (Люксембург), Nova (Швейцарія), Hans Ludemann Trio Ivoire (Німеччина/Кот-д’Івуар), Jazz Bez Markijana (Україна/Польща).

Де: Львівська обласна філармонія

Коли: до 13 грудня, 19:00

Ціна: від 300 грвиень


Christian Loffler

Christian Loffler у Львові

Christian Loffler у Львові

Після випуску довгоочікуваного альбому Graal (Prologue) німецький продюсер Крістіан Леффлер відправляється у європейський тур. Музика Леффлера виходила в ефір понад 55 мільйонів разів, а артист виконував поряд із відомими діями, такими як alt-J, Bonobo, The Glitch Mob, JUNGLE, Noisia, Nick Murphy fka Chet Faker, Son Lux, Axwell Ingrosso, Hardwell та ZHU у відомих фестивалів у всьому світі.

Де: !FESTrepublic

Коли: 13 грудня, 22:00

Ціна: 300 - 700 гривень


Фестиваль Westside Superstars

Фестиваль Westside Superstars

Фестиваль Westside Superstars

Фестиваль має на меті познайомити львів’ян з новою епохою музики, оживити втрачений зв’язок з молодими, креативними артистами та гуртами. Концерт стане чудовою нагодою відновити свіжість та сміливі тренди. Абслютно нові формати дозвілля, що лише зароджуються. Організатори зазначають, що це початок нової історії музичної культури Y в житті нашого міста.

Де: Club151

Коли: 13 грудня, 20:00

Ціна: від 150 гривень


OneDayShop. Xmas Edition

OneDayShop. Xmas Edition

OneDayShop. Xmas Edition

На фестивалі можна буде придбати українські бренди на новорічні свята. Святковий OneDayShop розміститься на трьох поверхах Львівського Палацу Мистецтв і налічуватиме близько 25О брендів. Окрім святкового шопінгу та спілкування можна буде смакувати крафтову вуличну їжу і зігріваючі напої.

Де: Львівський палац мистецтв\ Lviv Art Palace

Коли: 14 грудня, с 13:00 по 20:00

Реєстрація


Концерт O.Torvald

У Львові виступить гурт O.Torvald

У Львові виступить гурт O.Torvald

О.Torvald – український рок-гурт, заснований 2005 року в Полтаві. Перший студійний альбом гурту вийшов 2008 року. Станом на 2016 рік гурт має 6 платівок. Зараз гурт складається з п'ятьох музикантів. З композицією "Time" гурт представляв Україну на Євробаченні-2017 у Києві.

Де: !FESTrepublic

Коли: 14 грудня, 19:00

Ціна: від 250 гривень


Фестиваль українських виробників "Гармидер"

Фестиваль українських виробників

Фестиваль українських виробників "Гармидер"

На відвідувачів чекають кращі українські виробники одягу, взуття, аксесуарів та декору, різноманітний фудкорт, розваги для дітей та дорослих, майстер-класи, танці, музика. Атмосфера справжнього свята, дух пригод і екстрим зимових розваг. Тут можна буде придбати подарунки до Дня Святого Миколая.

Де: СТРЦ Spartak

Коли: 14 грудня - 15 грудня, с 10:00 по 22:00


Концерт Христини Соловій

Концерт Христини Соловій у Львові

Концерт Христини Соловій у Львові

Христина Соловій презентує альбом під назвою "Любий друг". Він став першою платівкою, де всі пісні були написані саме Христиною. Трепетність до народної мелодики відчувається з перших нот. Цей альбом, ніби інтимна книга, що дбайливо зберігає всі ніжні почуття та емоції співачки. Кожна пісня натхненна особистими історіями, якими Христина ділиться відверто і щиро на своїх концертах.

Де: Нічний клуб Малевич \ Malevich Night Club

Коли: 15 грудня, 19:00

Ціна: 390 - 1 600 гривень


Концерт гурту "Рокаш"

Концерт гурту

Концерт гурту "Рокаш" у Львові

"Рокаш"  — український рок-гурт із Закарпаття. Свій стиль називають "Subkarpathian rock" (підкарпатський рок) за історичною назвою території Підкарпатська Русь, звідки походить гурт. Більшість пісень гурту — закарпатським говором, самі музиканти називають його "русинська бесіда". На початку творчих пошуків були також пісні літературною українською, англійською та французькою мовами, але з 2011 року вони не входять до концертного репертуару гурту.

Де: Picasso

Коли: 15 грудня, 18:00

Ціна: 200 - 700 гривень


Вар'яти Шоу

Вар'яти шоу у Львові

Вар'яти шоу у Львові

Шоу було створено в 2010 році кращими представниками українського гумору. Шоу позбавлене російської мови та нецензурної лексики, практично відсутні жарти "нижче пояса" та на політичну тематику – переважає побутова тема.  Очільник Вар’ятів – відомий український телеведучий Сергій Притула.

Де: Культурно-освітній центр ім. О. Довженка

Коли: 15 грудня, 16:30

Ціна: від 100 гривень


Концерт гурту СБПЧ

СБПЧ з концертом у Львові

СБПЧ з концертом у Львові

Дев'ятий альбом гурту СБПЧ називається "Наверное, точно". Невизначеність назви визначає зміст – це музика, яку важко визначити чи додати до якоїсь категорії, поставити на полицю і маркувати однозначно.  Гурт "Самое Большое Простое Число" створює електронну музику з грувом і енергією, поєднуючи несумісне – барвистий колаж африканських ритмів, хіп-хопові брейки, фанкова гітара, дискотечний бас, ліричний жіночий вокал і психоделічні програші.

Де: !FESTrepublic

Коли: 15 грудня, 19:00

Ціна: від 300 гривень

Обговорити ці події можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах