Диван зачекає: куди піти у Львові цього тижня (20-26 січня)

Куди піти у Львові цього тижня (20-26 січня)

Куди піти у Львові цього тижня (20-26 січня)

Огляди
20 сiчня 2020 12:35

Цього тижня у Львові відбудеться безліч різноманітних концертів: від колядок до Моцарта. Запалювати можна буде також на тематичних вечірках під звуки техно та драм-енд-бейсу. VG Львів традиційно зібрав найочікуваніші івенти з 20 по 26 січня 2020 року, які неможливо проґавити.

Більше подій завжди є в розділі афіша Львова.


Концерт хору імені Григорія Верьовки

Концерт хору імені Григорія Верьовки у Львові

Концерт хору імені Григорія Верьовки у Львові

Репертуарний діапазон колективу сягає від зразків етносу та фольклору до класичних обробок, творів а-капела; від вокально-хореографічних сцен до композицій з елементами народних дійств. В програмі концерту буде багато різножанрових композицій: історичні думи, чумацькі та козацькі пісні з танцями, хорові жартівливі сценки, обрядова лірика, а також оригінальні пісні сучасних композиторів. У більшості цих композицій музика, танець і спів виступають органічним триєдністю.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької

Коли: 20 cічня, 17:00, 20:00

Ціна: 240 - 750 гривень


ТНМК "Різдвяний акустичний вертеп"

ТНМК

ТНМК "Різдвяний акустичний вертеп" у Львові

Танок На Майдані Конго представить "Теплий Різдвяний акустичний вертеп", до якої увійшли святкові пісні та акустичні версії відомих композицій. Всі учасники гурту перетворяться на персонажів класичного українського вертепу - чорта, царя, янгола та інших. Між піснями музиканти розіграють міні виставу по мотивах різдвяних традицій, але у сучасному контексті. Ідея програми належить Олегу “Фагот” Михайлюті, який одразу вирішив, що буде чортом. Усі вірші та лібрето до вистави написав Олександр “Фоззі” Сидоренко.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької

Коли: 22 cічня, 19:00

Ціна: 240 - 1 290 гривень


Mozart BirthDay. Три Моцарти

Mozart BirthDay. Три Моцарти

Mozart BirthDay. Три Моцарти

Львівська національна філармонія підготувала цілий вікенд, присвячений музиці віденського класика. Розпочне його концерт із творів трьох Моцартів: батька – Леопольда, який був чудовим музикантом, композитором та, без сумніву, прекрасним менеджером, сина – Вольфґанґа Амадея, одного із найпопулярніших композиторів сучасності, та внука – Франца Ксавера, або львівського Моцарта, адже більшу частину він жив і творив саме у цьому місті.

Де: Львівська обласна філармонія

Коли: 23 cічня, 19:00

Ціна: 100 - 400 гривень


Французький короткий метр у "Кінопалаці"

Французький короткий метр у

Французький короткий метр у "Кінопалаці"

У "Кінопалаці" пройде показ французьких короткометражок. До уваги глядачів п'ять різножанрових стрічок, які стали учасниками престижних міжнародних кінофестивалів і мають безліч нагород: CLERMONT-FERRAND ISFF, PALM SPRINGS ISFF, LOCARNO IFF, LEUVEN ISFF, EI GOUNA FF, LINEA D'OMBRA, BROOKLYN HORROR FF.

Де: Кінопалац

Коли: 23 cічня - 29 cічня, 19:00


Вечірка "SKOVORODA Pislya Svyat Fest"

Вечірка

Вечірка "SKOVORODA Pislya Svyat Fest"

Хто ж не знає давню галицьку мантру "Після свят"? На цій вечірці її буде втілено в життя. Організатори обіцяють створити усе тематично та концептуально, поєднати улюблені традиції та найцікавіше з сучасного у форматі "Молодіжне Різдво". Хедлайнери настрою – яскравий дует YUKO, на який у Львові вже зачекались. Вокал, від якого мурахи слонами, соковиті синтезатори та колоритний настрій.

Де: !FESTrepublic

Коли: 24 cічня, 19:00

Ціна: 200 гривень


Кінопоказ "Людина з табуретом"

Кінопоказ

Кінопоказ "Людина з табуретом" у Львові

"Людина з Табуретом" – документально-пригодницький фільм про останню подорож мандрівника та режисера Леоніда Кантера. У 2004 на звичайній київській кухні студенти вигадали просту, але безумну гру "З Табуретом до океану": донести чотири дерев’яні табурети до чотирьох океанів. Леонід знімав усе, що його оточує, що і обернуло його життя на кіно. Повернувшись в Україну мандрівників зустрічає полум’я війни. Стрічка "Людина з табуретом" мала бути маніфестом одвічній силі людських мрій і її потужних дій. Проте сценарій змінило саме життя, а точніше – подорож, яку безстрашний мрійник вирішив здійснити останньою. Після показу автори фільму розкажуть історію його створення, а глядачі матимуть нагоду поставити свої запитання та поділитися враженнями.

Де: Львівський кіноцентр Lviv Film Center

Коли: 24 cічня, 19:00

Ціна: від 80 гривень


Вечірка We Will Rock You

Вечірка We Will Rock You

Вечірка We Will Rock You

В останню суботу січня львів’яни можуть разом запалити атмосферу легендарних часів. Цієї ночі прозвучать рок-хіти всіх часів і народів. Тут можна буде відбивати ритм під "WE WILL ROCK YOU", знімати stories під "IT’S MY LIFE", а під ранок в унісон затягнути "Zombie, zombie, zombie-ie-iе".

Де: !FESTrepublic

Коли: 25 cічня, 22:00

Ціна: до 23:00 безкоштовно


Відкриття МолоДвіжЦентру

Відкриття МолоДвіжЦентру

Відкриття МолоДвіжЦентру

Цей центр стане новою платформою, новим осередком для молоді Львова, для її розвитку та розвитку міста. МолоДвіжЦентр стане одним з найбільших у своєму роді в Україні. Тут працюватиме кухня, гардероб, великий зал для нарад великий зал для івентів, кімнати для воркшопів, офіс, санвузли і технічні приміщення. З приміщення можна буде вийти у внутрішній дворик, де незабаром облаштують громадський простір.

Де: МолоДвіж Центр. Львів / MoloDvizh Center. Lviv

Коли: 25 cічня, 14:00


Вечірка Гряз’. Patrice

Вечірка Гряз’. Patrice

Вечірка Гряз’. Patrice

На вечірці дивуватимуть глибоким дабстепом, танцювальним бейсом та перкусивним британським техно. У якості хедлайнера запросили Patrice з Манчестера. За плечима в Патріка два ефіри з Loefah на Rinse FM, сети на фестивалях Boom Bap, Outlook, ефір на Keep Hush та заворожуюче EP з Pete Cannon, що вийшло на впливовому британському лейблі Swamp 81.

Де: Club151

Коли: 25 cічня, 23:00

Ціна: від 200 гривень


Концерт гурту US Orchestra

Концерт гурту US Orchestra у Львові

Концерт гурту US Orchestra у Львові

US Orchestra – це троє молодих музикантів, що грають українську традиційну інструментальну музику, яку віднаходять у фольклорних експедиціях та музичних архівах. До нового альбому "Smoke on the mustache", який представлять у Львові, увійшла винятково інструментальна танцювальна музика, записана від трьох музикантів з Диканьки: братів-скрипалів Павла та Михайла Чередників і бубніста Романа Дядюри.

Де: TEATR. Club

Коли: 25 cічня, 19:00

Обговорити ці події можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах