Смачно і ситно: топ ресторанів у Львові, де можна поїсти смачні бургери

Ресторани у Львові, де можна поїсти смачні бургери.

Ресторани у Львові, де можна поїсти смачні бургери.

Де поїсти у Львові
26 березня 2019 15:58

Минули ті часи, коли бургери вважалися шкідливою їжею з ресторанів швидкого харчування. Львівські ресторатори переконані, справжні американські бургери – великі і соковиті. Вони можуть бути з дієтичними котлетами і, навіть, для вегетаріанців. Більше того, замовивши у Львові бургер, будьте готові до того, що вам можуть подати витвір кулінарного мистецтва. 

VG Львів дізнався, де у Львові можна поїсти смачні й оригінальні бургери.


Meat&Burger

Смачно і ситно: топ ресторанів у Львові, де можна поїсти смачні бургери фото

Автори ресторану у самісінькому центрі Львова запевняють, бургер – це не фаст-фуд, а смачна та корисна їжа. Тож, аби не бути голослівними, бургери тут готують з мармурового м’яса, яке обсмажують на грилі з лава каменями. Яскрава "фішка" – різнокольорові булочки, які запікаються до хрусткої скоринки. І, якщо раніше вважалося, що бургер можна швидко з’їсти, запивши колою, – не смійте цього робити. Чимала винна карта Meat&Burger перетворить звичайний обід на вишукану трапезу. І не відмовляйтеся від десерту! Отримавши гастрономічний оргазм від американського бургера, потіште себе ще й американським чізкейком з получницею. Такий готують тільки тут.  

Адреса: вулиця Академіка Гнатюка, 12

Телефон: 098 010 4201

Час роботи: Пн-Чт 08:00 – 23:00; Пт-Нд 8:00 – 00:00

Сторінка у Facebook


Korova Kol'orova

Смачно і ситно: топ ресторанів у Львові, де можна поїсти смачні бургери фото 1

У меню яскраво закладу, ціни якого гості характеризують, як "демократичні", півтора десятка бургерів, а точніше "коров" (ох, бачили б ви ці гігантські соковиті яловичі котлети всередині!), так їх тут називають. "Американська корова", "Італійська корова", "Французька", "Гавайська", "Сирна", "Бик Фердинанд"… Вибирати є з чого. І це ж іще без спеціального меню Korova Kol'orova для вегетаріанців. Ви ж тільки уявіть: сир тофу зі спеціями, підсмажений на грилі, смажений ананас, сир чедер, мариновані огірочки, листя салату, томатний соус Сальса та вершковий соус Дзадзикі... Ситно, смачно, соковито і… Та нащо те м’ясо, коли можна з’їсти такий бургер?! Автори закладу запевняють, їхні кольорові бургери прикрасять будь-який інстаграм. 

Адреса: вулиця Чайковського, 15

Телефон: 0 98 873 1579

Час роботи: 11:00 - 22:00

Сторінка у Facebook


Вежа

Смачно і ситно: топ ресторанів у Львові, де можна поїсти смачні бургери фото 2

Повз колишню водонапірну вежу у Стрийському парку важко пройти, не помітивши її, та й не треба... Тридцятиметрова будівля з червоної цегли, збудована у середньовічному стилі, визнана пам’яткою архітектури. Тут розташований панорама-бар із найвищими у Львові барною стійкою і танцполом, великою  винною картою, хорошим вибором авторських коктейлів і "міцного" алкоголю. У меню "Вежі" – п’ять видів бургерів, які подаються з картоплею фрі та соусом. Рекомендуємо спробувати бургер з телячою котлетою та сиром дорблю. А якщо не їсте м’яса, вас неодмінно вразить своєю ситністю бургер з камамбером, підсмаженим на грилі. Любителям солодкого обов’язково потрібно скуштувати фірмовий десерт "Шоколадна вежа".

Адреса: вулиця Івана Франка, 160 (Стрийський парк)

Телефон: 063 015 1233

Час роботи: 12:00 – 00:00 

Сторінка у Facebook


Burger Joint

Смачно і ситно: топ ресторанів у Львові, де можна поїсти смачні бургери фото 3

Заклад, який позиціонує себе, як ресторан бургерів, розташований у старому місті. Наших смачнючих героїв тут посипають сезамом і готують у спеціальному керамічному грилі, який називають "Велике Зелене Яйце". Серед його головних переваг – постійна рівномірна циркуляція гарячого повітря, що дозволяє нагріти страву без окислення. Так виходить котлета з натуральним смаком, "приправлена" ароматом димку, ніжна і соковита. У меню Burger Joint ми нарахували півтора десятка пропозицій, найситнішою з яких вважаємо "Грішника": булочка з подвійною котлетою з яловичини, приготованою на вугіллі з хрумким беконом, сиром, соленим огірком, цибулею, гострим перцем та соусом барбек'ю. О, мало не забули, до кожного бургера подається картопля фрі і кетчуп!

Адреса: вул. Староєврейська, 26

Телефон: 068 235 5029

Час роботи: 11:00 – 00:00

Сторінка у Facebook


Delicateca

Смачно і ситно: топ ресторанів у Львові, де можна поїсти смачні бургери фото 4

Бургерна Delicateca, що у Львові на вулиці Друкарській, – ідеальне місце для гастрономічного свята. І, хоча відвідувачі нарікають на те, що місця замало, столики надто близько один до одного, проте, дочекавшись замовлення, швидко забувають про всі незручності, насолоджуючись трапезою і тим, що взагалі потрапили сюди. У меню Delicateca майже два десятка бургерів. Чи не найситніший із них – "Пантагрюель" (подвійна котлета, яйце, два види томатів, бекон, Айсберг, рукола, подвійний Чеддер, соус Айолі, кетчуп). А ще ж хот-доги, супи, салати, локшина, десерти... Також відвідувачі дуже нахвалюють лимонне пиво, ель і сквонч. Ні, ми не будемо розписувати, що це за напій такий "сквонч". Скуштуєте – дізнаєтесь, закохаєтесь.

Адреса: вул. Друкарська, 11

Телефон: 098 572 6311

Час роботи: 10:30 – 23:30

Сторінка у Facebook

ДИВИСЬ ЩЕ:

Пструг, мокрель і барабулька: ТОП-5 рибних ресторанів Львова

Веггі бургери, фундукове молоко та грибне капучіно: ТОП-5 вегетаріанських ресторанів Львова

Дуже висока кухня: над "Криївкою" відкрили новий ресторан без меню і офіціантів

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

 

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах