Міжнародний фестиваль надії прямує до Львова: відомі співаки, оркестри та наймасштабніший хор з 2015 людей

Фото: hopefest.lviv.ua

Фото: hopefest.lviv.ua

Події
16 сiчня 2015 10:25

Україна стала однією із семи держав, які цього року прийматимуть Міжнародний фестиваль надії. Про це повідомляє ZIK. На цьому масштабному заході очікується понад тридцять тисяч гостей. Проходитиме фестиваль у Львові на стадіоні "Арена Львів" 20 червня. 

У Львів на фестиваль приїдуть всесвітньо відомі музиканти Майкл Сміт і Хентлі Браун. Також до свята долучаться відомі українські виконавці та колективи, симфонічний оркестр і масштабний об’єднаний хор співаків із Західної України, кількістю у 2015 учасників.

На першу прес-конференцію у рамках проекту до Львова прибув віце-президент Євангелістської асоціації Біллі Ґрема Віктор Гамм.

– Фестиваль буде святом для всіх мешканців Львова та західних областей України. Ми запрошуємо церкви долучитись до цього заходу, незалежно від конфесії, щоб сказати: Надія в України є, вона не втрачена! Заявити про це масштабно – не тільки для Росії чи Європи, але для всього світу, – зазначив Віктор Гамм.

Мета фестивалю надії – поділитись звісткою надії, заснованої на християнських цінностях. Незалежно від віку, національності, соціального статусу, віросповідання і політичних поглядів кожен має можливість відвідати цей захід.

– Окрім офіційної програми на стадіоні, протягом наближчих місяців в рамках Міжнародного фестивалю надії також проходитимуть благодійні і соціальні заходи. У тому числі – допомога вимушеним переселенцям. Кожен бажаючий зможе долучитись до праці в рамках фестивалю, поміч необхідна у різних напрямах, – зазначив медіа-координатор проекту Руслан Кахарчук.

Усі деталі можна знайти на офіційному сайті заходу та в соціальних мережах за тегом #hopefestlviv.

Нагадаємо, що попередній Фестиваль надії в Україні проходив у 2007 році в Києві на стадіоні "Олімпійський".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

У "Шахтаря" проблеми з "Ареною Львів"

Вакарчук допоможе сім'ям загиблих в автобусі під Волновахою

Кінопрем'єри цього тижня у Львові: "Мамочка", "Хакер", "Виклик безодні", "Медведі-сусіди"

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах