Вхід вільний: ґратіс-пропозиції на завтра у Львові

Фото: holidaydays.ru

Фото: holidaydays.ru

Події
31 сiчня 2015 17:32

Кожен день у Львові проходить велика кількість культурних та розважальних подій, і щоб відвідати щось цікаве, зовсім не обов’язково витрачати гроші. Vgorode підібрав для вас безкоштовні заходи, які пройдуть у неділю, 1 лютого. 

Відкриття літературного клубу “Ab imo pectore”: зустріч із Марією Людкевич

Вхід вільний: ґратіс-пропозиції на завтра у Львові фото

В рамках відкриття нового львівського літературного клубу - інавгураційна зустріч, вечір інтимної лірики. Запрошена відома письменниця - Марія Людкевич. Музичні гості вечора - гурт "Так сі стало".

Перегляд фільму "Detroit Rock City"

Вхід вільний: ґратіс-пропозиції на завтра у Львові фото 1

"Detroit Rock City" (Детройт — місто року, 1999) - фільм про пригоди чотирьох школярів, які дуже люблять групу "Kiss". Вони марили мріями про те, як би потрапити на майбутній концерт музикантів у Детройті, це була їх найближча і єдина мета. І ось квитки у них в кишені, Детройт чекає їх. Але не все так просто! Спочатку почалося тотальне невезіння. Все було проти них, але хлопцям все-таки вдалося відправитися в дорогу! Вони вже відчували майбутнє задоволення. Але як виявилося, основні пригоди чекали їх попереду!

Кінопоказ фільму "Левіафан"

Вхід вільний: ґратіс-пропозиції на завтра у Львові фото 2

"Вільна школа" запрошує всіх бажаючих на кінопоказ фільму "Левіафан".

"Левіафан" – це кіноінтерпретація історії біблійного персонажа Іова, подана в умовах сучасної Росії режисером Андрієм Звягінцевим в 2014 році.

Картини зі світу науки

Вхід вільний: ґратіс-пропозиції на завтра у Львові фото 3

Спеціально для виставки вчені з понад 80 інститутів Товариства ім. Макса Планка надали фотографії з різних галузей наукових досліджень. Спектр застосованих технологій для отримання цих світлин дуже широкий - від звичайної фотографії за допомогою кольорової зйомки з використанням різного виду мікроскопів (світлова мікроскопія, растрова електронна мікроскопія, растрово-тунельна мікроскопія) до комп’ютерного моделювання.

Виставка творів Олега Лишеги

Вхід вільний: ґратіс-пропозиції на завтра у Львові фото 4

Виставка пластики, графіки і кіна (куратор - Влодко Кауфман). Цікава та нестандартна експозиція.

Виставка Анни Атоян "Тихе життя"

Вхід вільний: ґратіс-пропозиції на завтра у Львові фото 5

Одна з найяскравіших і найпопулярніших митців "Зеленої канапи", львів’янка напіввірменка Анна Атоян, щодва роки представляє тут свою нову концептуальну персональну виставку. Кожного разу послідовна в своїй творчості і водночас кожного разу несподівана Анна цьогоріч намалювала натюрморти та портрети в антуражі.

Виставка графіки Юрія Сичова-Глазуна "Міські краєвиди"

Вхід вільний: ґратіс-пропозиції на завтра у Львові фото 6

В експонованій збірці - більше десяти панорам українських, але здебільшого польських міст, які автор відвідував впродовж останніх 15 років. Серед них - Львів, Вроцлав, Ілава, Краків, Ольштин, Плоцьк, Торунь, Ченстохова та інші.

 

Ще більше цікавих заходів на будь-який смак і гаманець ви завжди можете знайти в Афіші Vgorode.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах