Яку весну навіщував львівський бабак Мишко Другий

фото: Ольга Кухарук

фото: Ольга Кухарук

Події
15 лютого 2015 14:57

Не дивлячись на вогку і досить прохолодну погоду, головний львівський провісник бабак Мишко прокинувся раніше звичайного. Зі свого будиночка, який поставили в центрі двору еколого-натуралістичного центру, поглядав на присутніх, привітав їх свистом, пише "Комсомольская правда в Украине"

- Як бачимо, бабак прокинувся і свистить, та й тінь свою так і не побачив, а це означає, що весна настане скоро, не пізніше ніж через чотири тижні, - заявив директор дитячого еколого-натуралістичного центру Ігор Антахович. - Цього разу я Мишка брати на руки не буду, так як він ще молодий, не звик до публіки.

Виявляється, для звірка це передбачення було дебютним. Міша Другий замінив на посту головного львівського провісника і свого попередника, бабака Мишка Першого. Останній сім років передбачав погоду і ні разу не помилився в прогнозах. Щоправда, в поважному, як для бабака, віці відправився в кращий світ.

Нагадаємо, сьомий рік поспіль у Львівському міському дитячому еколого-натуралістичному центрі святкують День бабака. Головні герої свята  - бабак Мишко та його дві подруги. За народною прикметою, якщо бабак вилізе зі своєї нірки і побачить свою тінь, то весна буде пізньою.

Сьогодні львівський Мишко навіщував ранню весну. Поживемо - побачимо. 

ЩЕ НОВИНИ ЛЬВОВА 

 

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах