Біля Львівської Політехніки табір циган "полює" на перехожих

Фото з сайту http://portal.lviv.ua/

Фото з сайту http://portal.lviv.ua/

Події
24 квiтня 2015 12:34

Поблизу Львівської Політехніки на трамвайній зупинці Степана Бандери – Генерала Чупринки близько місяця "табориться" група циган, яка нав’язливо зачіпає перехожих львів’ян, аби ті дали їм милостиню. Про це повідомляють дописувачі спільноти "Варта1".

За словами небайдужої, на зупинці гуртуються, як дорослі так і малі цигани. Вони вимагають грошей від перехожих та зачіпають їх руками.

- Живу недалеко від головного корпусу Політеху, і кожного дня дорогою на навчання я проходжу через зупинку Степана Бандери – Чупринки (Львівська Політехніка). З місяць назад, там почали з`являтися цигани, а тепер там табір кожного дня! Приходять в районі 10 ранку і до години 17 сидять. 3 – 4 дорослих і по 8 дітей! Неможливо пройти без того, щоб до тебе не підбіг малий якийсь і почав вимагати грошей, – йдеться у повідомленні.

За словами небайдужої, на зупинці гуртуються, як дорослі так і малі цигани. Фото з сайту http://portal.lviv.ua/

За словами небайдужої, на зупинці гуртуються, як дорослі так і малі цигани. Фото з сайту http://portal.lviv.ua/

Водночас жінка скаржиться, що правоохоронці не зважають на цю ситуацію.

- Міліція ходить щодня (зовсім близько відділок – авт.), все то бачить і ніхр#на не робить. Вони ж обнагліли зовсім, чіпляються до людей, які виходять з трамваю чи чекають на маршрутку. Хапають за куртку, сумку, що не надто приємно, ще й речі вимазують, - пише жінка.

Окрім того, дописувачка повідомляє, що цигани полюбляють вичікувати "жертв" біля кіосків із харчами. За цими ж кіосками вони справляють свої природні потреби.

Неможливо пройти без того, щоб до тебе не підбіг малий якийсь, – йдеться у повідомленні жінки. Фото з сайту http://portal.lviv.ua/

Неможливо пройти без того, щоб до тебе не підбіг малий якийсь, – йдеться у повідомленні жінки. Фото з сайту http://portal.lviv.ua/

- Залазять в віконця кіосків… Хлопець купив якусь їжу і не зміг її навіть з’їсти, бо мале циганча руками зацапало, бо забрати хотіло. Студентам тепер там їсти просто неможливо. Скрізь понакидали брудних ганчірок, а в туалет вони ходять безпосередньо на цій же зупинці. Також цей "контингент" їздить у трамваях (за маршрутами №№ 2,9,10 – авт.) та дає там концерти. І ніхто не реагує..., – констатує вона.

Сьогодні вдень з десяток ромів на зупинці Бандери – Чупринки зустрів й кореспондент.

Робота фотокореспондента неабияк роздратувала "мешканців" табору. Найбільш агресивно поводили себе малі циганчата, передає Львівський портал.

Водночас жінка скаржиться, що правоохоронці не зважають на цю ситуацію. Фото з сайту http://portal.lviv.ua/

Водночас жінка скаржиться, що правоохоронці не зважають на цю ситуацію. Фото з сайту http://portal.lviv.ua/Робота фотокореспондента неабияк роздратувала

Робота фотокореспондента неабияк роздратувала "мешканців" табору. Фото з сайту http://portal.lviv.ua/

Львів у новинах:

У Львові відбудеться перший ретро-велопроменад: маршрут та програма

У Львові пройде Чемпіонат України з бойового гопака 

У неділю на "Арені Львів" пройде матч "Шахтар"- "Динамо" 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах