У Львові ім'ям генерала Кульчицького назвуть вулицю

Фото з сайту vz.ua

Фото з сайту vz.ua

Події
24 квiтня 2015 16:44

Депутати львівської міськради на сесії ухвалили рішення назвати одну з вулиць міста іменем генерал-майора Сергія Кульчицького.

- Ім'я генерала носитиме проектна вулиця "33", яка розміщена між Заозерной і Під Голоском. Адміністрація Шевченківського району повинна в місячний термін встановити відповідні таблички, - повідомляє прес-служба мерії.

До речі, в районі вулиці Під Голоском міська влада планує будувати багатоквартирні будинки для учасників бойових дій на Донбасі, передає segodnya.ua.

Нагадаємо, 29 травня 2014 року в Слов'янську, біля гори Карачун, був збитий бойовиками український вертоліт. Він повертався назад після розвантаження продуктів і висадки зміни на четвертому блокпосту, потрапив під обстріл і вибухнув.

Кульчицький народився 17 грудня 1963 року в місті Веймар НДР. У 1981-му закінчив Уссурийское Суворовське військове училище, потім, в 1985-му - Далекосхідне загальновійськове командне училище. Почав службу командиром взводу батальйону морської піхоти. Служив на Кольському півострові.

У 2010-2012 - заступник начальника управління Західного територіального управління внутрішніх військ МВС України. З серпня 2012 очолив управління бойової та спеціальної підготовки Національної гвардії України.

Львів у новинах:

Через незаконне паркування на вулиці Франка ускладнений рух транспорту 

У суботу львів’яни прибиратимуть місцеві парки 

На вулиці Городоцькій посадили клени (фото) 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах