У Львові з'явиться ще один "Ашан"

Новина - Події - У Львові з'явиться ще один "Ашан"

Новина - Події - У Львові з'явиться ще один "Ашан"

Події
07 травня 2015 11:44

Новий супермаркет французької мережі з’явиться у місті наприкінці 2015 року.

У квітні "Ашан Україна" розмістила на сайтах із пошуку роботи оголошення про набір працівників для нового магазину у Львові, а згодом на сайті самого "Ашану" з’явилось офіційне повідомлення: "Ми також оголошуємо про відкриття свого другого магазину у Львові у кінці 2015 року".

Де саме буде знаходитись новий супермаркет мережі у Львові, у компанії не повідомляють. Але зазначають, що площа магазину буде меншою за 5000 м? і для "Ашан Україна" "це новий формат" (гіпермаркет "Ашан" у ТРЦ King Cross Leopolis займає площу 13000 м?)  Супермаркет буде "оточений торговою галереєю, якою керуватиме компанія Іммошан Україна".

Найімовірніше, новий "Ашан" відкриють в "Уніцентрі", що на вул. Володимира Великого: у квітні з фасаду новозбудованого торгового центру зняли банер з оголошенням про оренду, а довкола ТЦ почали розширювати парковку. Площа "Уніцентру – 7500 м?. Його збудували у жовтні 2014-го. Тут планували відкрити перший у Львові супермаркет мережі Амстор, але компанія відмовилась від цього наміру, зокрема й з політичних міркувань, інформує "На закупи".

Львів у новинах:

Львівські учні вчитимуться користуватися банківськими картками 

У поїздах зі Львова Укрзалізниця збільшила кількість вагонів 

У Львові подорожчає проїзд у маршрутках

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах