Мама Кузьми написала книжку зі спогадами про сина за один день

Фото з сайту www.fakty.cv.ua

Фото з сайту www.fakty.cv.ua

Події
07 травня 2015 17:49

Від дня загибелі Андрія Кузьменка, лідера гурту "Скрябін", минуло 3 місяці, зовсім мало часу для того, аби оговтатися від горя. Втім, мама Кузьми таки змогла себе пересилити і взяти в руки. Зараз жінка намагається втілити в життя задуми покійного сина, все те, що не встиг він за життя.

Ольга Михайлівна зізнається, що в неї і в задумках не було писати книжку спогадів. Жінка наголошує, що вона музикант, а не письменник, тому жодних письменницьких планів не мала. Але після 9 днів, каже пані Ольга, організм і розум почали усвідомлювати все, що відбувалося довкола, передає zaxid.net.

Жінці було важко справитися з горем, допоки не прийшла сусідка і не порадила писати. - У мене по сусідству живе лікарка і подруга. Ось Женя прийшла якось, а я лежу в ліжку. Бо тоді ніхто з нас не піднімався, всі лежали, ми не рухалися, не було бажання. Вона прийшла і сказала: Олю, візьміть ручку, твердий зошит і пишіть, пишіть все, що спаде на думку, про дитинство Андрійка, про все те, що болить, – згадує Ольга Михайлівна.

Відтак додає: - Я спершу не зрозуміла, та й не хотіла розуміти, як то писати? Я не вмію писати... Але одного ранку я піднялася, взяла ручку і писала... я не задумувалася над змістом, над реченнями, я згадувала всі деталі дитинства, його школу, його університет, я згадувала... і стало трішки краще. Мене ця книжка врятувала, – визнає мама Кузьми.

Книжечку жінка написала за день. Коли із здоров’ям стало краще і змогла спілкуватися з довколишніми, запропонувала знайомим ці спогади видати. Втім, за порадою, вирішила доповнити книжку ще й казками Андрія та планами. Другу частину жінка написала також за кілька годин на одному подиху. Книжка вийде у світ 20 травня.

 - Вона неймовірно емоційна,світла і ностальгійна, це така справжня книжка-альбом, книжка-пам’ять, якесь таке свідчення любові матері до сина, – зазначила керівник відділу маркетингу "Видавництва Старого Лева" Оксана Зьобро.

У книжці – лише півсотні сторінок. Вартість видання буде невеликою, кажуть видавці, і половину коштів віддадуть у благодійний фонд.

Львів у новинах:

Рейд у Львові: за що й на скільки ДАІ покарали водіїв маршруток 

У Львові від сьогодні на два місяці перекриють рух транспорту на одній з вулиць 

Перевізник назвав умови, за яких повернеться маршрутка № 6а 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах