Львівський чиновник розповів, чому обов’язково треба ставити газові лічильники

Фото взято з сайту cn.104.ua

Фото взято з сайту cn.104.ua

Події
26 травня 2015 17:14

Європейські споживачі вже давно  оплачують газ за лічильниками. Це норма, до якої потрібно звикати і львівським споживачам.

Про це повідомив перший заступник ПАТ "Львівгаз" Володимир Король, інформує 032.ua.

За словами заступника, лічильники встановлюються безкоштовно, крім того, кожен із нас може особисто звернутись до "Львівгазу" з проханням встановити лічильник.

"Відмовлятися від добра сьогодні не можна. Це – норма. Щоб розуміти, скільки спожито газу, треба мати лічильник. Якщо не економічно, то морально це точно вигідно. Весь світ працює за лічильниками. А ми йдемо в Європу, тому нам це конче потрібно. Тим більше, їх встановлюють безкоштовно, гріх відмовитись. Всі споживачі у нас на обліку, але ви можете особисто звернутись до нас, і ми приїдемо та встановимо лічильник. До кінця року плануємо встановити 10 тисяч лічильників

До 1-го січня можна буде платити за газ без лічильника. А от починаючи з 1-го січня 2016 року, для користувачів плитки і газової колонки, користуватися газом без лічильника вже не буде змоги. А з постановою про "Забезпечення комерційного обліку природного газу", починаючи з 1 січня 2018року, без лічильника взагалі користуватись газом буде неможливо", - зазначив Володимир Король.

Львів у новинах:

Львівська ратуша: якою вона могла бути

Львів’янин продавав жінок у закордонні нічні клуби 

ВелоЛьвів: де у місті взяти ровер в оренду та скільки це коштує 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах