Чим розважити дитину влітку: перелік безкоштовних гуртків у Львові

Фото взято з сайту newlife-centre.com.ua

Фото взято з сайту newlife-centre.com.ua

Події
23 червня 2015 09:35

Впродовж літа в Дитячих клубах міста для дітей працюють безліч цікавих безкоштовних гуртків. В кожному з шести районів Львова Дитячі клуби по-своєму планують формат і тривалість занять.

В Залізничному районі триває "Арт-літо": це творчі майстер-класи, екскурсії в галереї, музеї Львова, тематичні пікніки та мистецькі лекції. Проект діє в двох клубах:  "Помаранч" (вул. Озаркевича, 6) та "Мандри" (вул. Комарова, 3). Протягом липня заняття з малювання та пленери в парку проводитиме студія образотворчого мистецтва клубу "Пілот" (вул. Петлюри, 39).

"В час літніх канікул Дитячі клуби Львова працюють за окремими програмами, й організовують для маленьких львів’ян тематичні "школи" й осередки дозвілля. Заняття в таких гуртках поєднуються перервами на прогулянки, рухливі ігри, екскурсії. За умов сприятливої погоди частина занять переноситься на свіже повітря – майданчик чи сквер поруч. В кожному районі клуби планують свій формат та тривалість літніх осередків. Крім того, для найактивніших гуртків, Дитячі клуби організовують мандрівки Карпатами", - розповідає Ольга Каспришин, координатор Дитячих клубів Львова від управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

З 29 червня в Галицького районі в клубі на вул. Тютюнників, 49 діятиме дитяча літня школа. Від 13 до 25 липня клуб "Аміго"  (вул. Стрийська, 24) організовує танцювальну школу. Спортивні заняття й тренування з боксу відбуваються в клубі "Ринг" (вул. Стрийська, 20).

Протягом 1-21 липня в Личаківському районі функціонуватиме дитячий клуб активного дозвілля ("Багато сердець", вул. Вашингтона, 5а). Творчі заняття пропонує  клуб "Колібрі" (вул. Пасічна, 64), а заняття з йоги – клуб "Какаду" (вул. Коциловського, 14).

У Шевченківському районі до 31 липня працюватиме осередок дозвілля "Територія дружби" (вул. Мазепи, 13а). Щодня в будні тут проходять пізнавальні, творчі заняття, танці, рухливі ігри та забави. Тренування з футболу проходять на стадіоні "Торпедо" та спортивному майданчику СШ №99 (вул. Творча, 1).

У Франківському районі до середини липня діятимуть мистецькі гуртки у клубах "Дивосвіт" (вул. Наукова, 76), "Медея" (вул. Мельника, 7).  Натомість з 4 серпня активне творче дозвілля дітям пропонуватиме клуб "Берегиня" (вул. Граб’янки, 13). 

Спортивні тренажерні зали для молоді працюють на вул. Корольова, 10 (Клуб "КросФіт"), вул. Зустрічна, 1 (Клуб "Міцний горішок"), В.Великого, 39 (клуб "Атлант").

Також педагоги проводять рухливі ігри на дитячих та спортивних майданчиках: вул. Наукова, 90; В. Великого, 14а; вул. Мед. Печери, 29; вул. Городоцькій, 305, вул. Трильовського, 12; вул. Шафарика, 13.

Нагадуємо, заняття в Дитячих клубах Львова – безкоштовні.

Детальнішу інформацію про діяльність гуртків Дитячих клубів влітку можна отримати за номерами телефонів:

Дитячі клуби Галицького району

261-68-48

Дитячі клуби Залізничного району

295-82-46

Дитячі клуби Личаківського  району

254-62-63

Дитячі клуби Сихівського району

254-64-58

Дитячі клуби Франківського району

237-23-82

Дитячі клуби Шевченківського району

252-18-28

Львів у новинах:

23 червня вступають в дію нові правила "шенгенки" - 7 фактів 

На Львівщині від ботулізму померла людина, ще троє - у реанімації 

"Єврофан 2015": до Львова з’їдуться футбольні фани з 17 країн Європи 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах