Після стрілянини у Мукачевому у ЛОДА створили координаційний центр для забезпечення спокою в області

Новина - Події - Після стрілянини у Мукачевому у ЛОДА створили координаційний центр для забезпечення спокою в області

Новина - Події - Після стрілянини у Мукачевому у ЛОДА створили координаційний центр для забезпечення спокою в області

Події
12 липня 2015 14:34

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка створив координаційний центр для забезпечення порядку в області. До нього увійшли підрозділи МВС, СБУ та Нацгвардії області. Про це очільник написав на своїй сторінці у Facebоok.

Нагадаємо: Що трапилось у Мукачеві: хроніка подій

"Ситуація доволі кризова. ажливо бути всім разом і державне ставити вище особистого. Бандити і злодії повинні бути покарані незалежно від партійної приналежності. Справедливість має перемогти. Працюємо спільно з СБУ і МВС області. Координатором від ОДА визначено заступника голови ОДА Андрія Корната", - написав Олег Синютка.

Після стрілянини у Мукачевому у ЛОДА створили координаційний центр для забезпечення спокою в області фото

 

Як розповів ZAXID.NET координатор новоствореного центру та заступник голови ОДА Андрій Корнат, координаційний центр був створений близько 12:00 12 липня. Він запевнив, що жодних сутичок в області не станеться.

"Для недопущення жодних конфліктів у області ми домовились із бійцями Нацгвардії. В разі потреби вони виїжджатимуть на місце можливих конфліктів. Всі зараз зацікавлені, щоб у області був мир. Олег Синютка особисто говорив із бійцями "Правого сектору" та переконав їх не йти на ескалацію конфлікту в області", - розповів Андрій Корнат. 

Крім того, у своєму дописі голова ОДА написав, що перший сюжет про Мукачево з'явився на російському пропагандистському каналі LifeNews. А це, за його словами, наштовхує на підозри.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах