Порошенко провідав львівських міліціонерів, постраждалих від вибуху

Фото взято з сайту Президента

Фото взято з сайту Президента

Події
16 липня 2015 10:10

За словами глави держави, в Україну прибудуть консультанти з-за кордону, щоб спільно з українськими лікарями врятувати життя 31-річної Надії Андрухів, яка досі перебуває у важкому стані. Натомість, здоров’ю 24-річного Романа Личака уже нічого не загрожує.

Нагадаємо, У Львові пролунали вибухи: підірвалися двоє міліціонерів (фото; відео; оновлюється)

Президент України під час робочої поїздки у Львові відвідав у лікарні двох дільничних міліціонерів, поранених від вибухів біля дільничних пунктів міліції 14 липня. Глава держави вручив постраждалим високі державні нагороди.

Капітан міліції Надія Андрухів нагороджена Орденом Княгині Ольги III ступеня, а старший лейтенант міліції Роман Личак – медаллю "За бездоганну службу" III ступеня.

Порошенко провідав львівських міліціонерів, постраждалих від вибуху фото

Президент поспілкувався із батьками поранених. "Справа честі для правоохоронних органів – обов’язково знайти тих, хто вчинив цей теракт, та покарати винних, – наголосив Глава держави. – Ми все зробимо для того, щоб знайти і покарати тих, хто підняв руку на дільничного. Щоб у Львові і ніде в Україні не рвалися бомби. Теракти у Львові – це замах на всю Україну. Але нас не залякати".

Про це повідомили сьогодні, 16 липня, на сайті Офіційного інтернет-представництва Президента України. Натомість телевізійний "5 канал" розповів у четвер:

"За словами глави держави, в Україну прибудуть консультанти з-за кордону, щоб спільно з українськими лікарями врятувати життя 31-річної Надії Андрухів, яка досі перебуває у важкому стані. Натомість, здоров’ю 24-річного Романа Личака уже нічого не загрожує.

За словами Президента, суботня стрілянина у Мукачевому та вибухи у Львові 14 липня спрямовані на те, щоб залякати населення. І для правоохоронців знайти злочинців – це справа честі.

Президент зазначив: "Надія ледь прийшла в свідомість. І вона щойно була виведена з медикаментозної коми. Її стан дуже важкий і ми всі молимось для того, щоб вона одужала. Завтра я дам доручення, щоб ми зробили все можливе. І в тому числі привезли консультантів з-за кордону. Їй є заради кого жити – заради дитини, заради України".

Львів у новинах:

Пораненим під час вибухів у Львові міліціянтам збирають кошти для допомоги

Медики розповіли про стан здоров’я постраждалих від вибуху міліціонерів

Постраждала від вибуху у Львові молода жінка залишиться інвалідом (фото)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах