Батьки загиблого Владіслава Левицького розкритикували розслідування ДТП

Фото взято з сайту zolochiv.net

Фото взято з сайту zolochiv.net

Події
27 липня 2015 17:26

Начальник міліції Львівщини Дмитро Загарія призначив службове розслідування через пасивність слідчо-оперативної групи у розслідуванні автомобільної аварії, у якій загинув відомий львівський співак Владіслав Левицький, його сестра та племінниця.

У відеозверненні батьки загиблих зазначають, що не задоволені роботою Золочівської прокуратури і міліції. На їх думку, слідчі дії за фактом мародерства після ДТП не проводиться, адже жодних допитів чи хоча б уточнень з приводу того, що саме зникло з автомобіля не було.

На звернення батьків відреагував начальник головного управління МВС Львівщини Дмитро Загарія.

"Переглянув усі наявні матеріали, попередній висновок такий: абсолютно пасивні дії слідчо-оперативної групи по цій справі. Призначаю службове розслідування, висновки будуть дуже жорсткі, так працювати вважаю неможливим", – написав він на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, на час службового розслідування слідчих від ведення справи відсторонювати не будуть. Службове розслідування Дмитро Загарія призначив із власної ініціативи після зустрічі з батьками загиблих, які були незадоволені пасивністю слідства.

Крім того, Загарія розповів, що взяв цю справу на особистий контроль.

Нагадаємо, 3 липня у Золочівському районі під час зіткнення з вантажівкою загинув відомий львівський співак Владіслав Левицький, його сестра та племінниця. Після аварії невідомі викрали з місця ДТП його ноутбук із неопублікованими піснями та забрали золоті прикраси у сестри.

Львів у новинах:

На Львівщині запровадять єдину систему розрахунків за комунальні послуги 

Як Львів готується до відкриття пам’ятника Шептицькому: свіжі фото з площі св. Юра 

Сьогодні ввечері у Львові завершать усі роботи на площі св. Юра 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах