Виїжджати з України через "Шегині" стане легше

Фото прес-служби ГУ ДФС у Львівській області

Фото прес-служби ГУ ДФС у Львівській області

Події
30 липня 2015 15:12

Найближчим часом в пункті пропуску "Шегині" українські митники та прикордонники проведуть експеримент, який полегшить виїзд з України. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Львівській області. 

Експеримент передбачає, що контрольні функції здійснюватимуть в єдиному приміщенні за принципом однієї зупинки (за аналогом роботи суміжної сторони). До того ж, планують виділити додаткову смугу руху та, за потреби, перерозподіл особового складу. Про це дійшли згоди в. о. начальника Львівської митниці ДФС Левко Прокіпчук та начальник Західного регіонального управління ДПСУ Володимир Плешко під час зустрічі  в цьому пункті пропуску.

Як повідомляє прес-служба, в. о. начальника митниці зазначив, що  бувають штатні ситуації, коли можливе накопичення транспортних засобів. Перетин кордону ускладнюється у літній період відпусток, передсвяткові дні, через порушення роботи електричних та комп’ютерних мереж. Водночас вважає, що тривале очікування на перетин кордону є неприпустимим. Про це свідчать звернення громадян на сервіс "Пульс" та публікації в ЗМІ.

Прикордонники та митники вже роздають подорожнім спеціальні буклети, де пропонують перетинати сусідні пункти пропуску без черг. Також на сторінці "Західний кордон" у Facebook можна прочитати інформацію про час очікування. Наразі спільно з Львівською ОДА вирішують питання щодо встановлення інформаційних стендів на виїзді зі Львова про стан черг у пунктах пропуску.

Львів у новинах:

У Львові п'яний даішник заснув за кермом: відео затримання

У Львові активісти затримали ще одного п'яного ДАІвця за кермом

У Львові п'яний міліціонер напав на сім'ю

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах