"Картка львів'янина": які знижки вона дасть

Фото взято з сайту adwizer.ru

Фото взято з сайту adwizer.ru

Події
31 липня 2015 15:37

Цей проект став продовження електронного урядування міста Львова, яке запроваджують уже кілька років поспіль. Так, у червні 2015-го року запрацював "Особистий кабінет мешканця", який дозволяє в режимі он-лайн замовляти адміністративні послуги та користуватися електронними сервісами міста. "Картку львів'янина" почнуть видавати вже з вересня. Першими її отримають учасники АТО, які зможуть скористатися 20 послугами.

Читайте також: У Львові презентували он-лайн-портал "Особистий кабінет мешканця": що це означає

Цікаво, що партнером у реалізації проекту є АТ "Ощадбанк" та ICT Competence Center. Саме "Ощадбанк" на основі Меморандуму про співпрацю з ЛМР запроваджує для львів'ян електронну "Картку львів'янина". Ця сучасна соціальна банківська картка матиме ексклюзивний дизайн і міститиме прізвище власника української мовою.

"Це, по суті, є найбільш універсальним рішенням ідентифікаційної картки громадянина. В Україні ми будемо перші, хто видаватиме з вересня картку із настільки широкою функціональністю", – зауважила радник міського голови Львова Яніка Мерило.

Читайте також: У Львові презентували "картку львів'янина": що це таке

У свою чергу мер Львова Андрій Садовий наголосив: "Завдяки надійним партнерам АТ "Ощадбанк" – ми сьогодні анонсуємо створення першої в Україні повноцінної ID-картки за зразком досвіду Естонії. За допомогою цієї картки львів’янин зможе швидше отримувати комунальні, державні та приватні послуги".

Читайте також: У Львові затвердили перелік адмінпослуг, які надаватимуть через Особистий кабінет мешканця

Додамо, що картка дозволить своїм першим власникам (учасникам АТО) скористатися наступними послугами:

безкоштовний проїзд у комунальному громадському транспорті;

звільнення членів сімей учасників АТО від квартирної плати;

доступ до порталу "Особистий кабінет мешканця";

безкоштовне харчування у школа та дитячих закладах для дітей учасників АТО;

безкоштовне оздоровлення дітей учасників АТО;

одноразова матеріальна допомога учасникам АТО.

Крім того, власники "карток львів'янина" зможуть скористатися знижкою у медичних і торговельних закладах, закладах освіти та культури. А пільгові категорії містян купуватимуть ліки зі знижками.

"Ми передбачили в цій картці унікальну функцію – електронно-цифровий підпис користувача. Таку можливість надає виключно Ощадбанк завдяки потужному власному досвіду у сфері електронних банківських сервісів. Ми розробимо для львів'ян унікальний дизайн картки, який би передав дух міста. Ви особливі! Впевнений у тому, що ця картка стане зручним платіжним інструментом, помічником і порадником, таким же звичайним атрибутом життя, як мобільний телефон", – зазначив голова правління АТ "Ощадбанк" Андрій Пишний.

Львів у новинах:

До "Кінг Кросу" курсуватимуть ще два безкоштовних автобуси 

Хто бере в оренду приватні будинки у Львові 

Де поплавати у Львові: огляд басейнів міста 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах