У Львові власник "чорного бумера" грабує перехожих

фото з сайту d-a.d-cd.net

фото з сайту d-a.d-cd.net

Події
05 серпня 2015 09:51

З молодої жінки, яка йшла пополудні вулицею Княгині Ольги у Львові, зірвали золотий ланцюжок. Неприємний випадок стався вчора, 4 серпня. Грабіжники були на чорному автомобілі BMW без номерних знаків, повідомляє Varta1 на своїй сторінці у Facebook.

Як зазначають свідки, хлопець у чорному вбранні вискочив з машини, зірвав ланцюжок і швидко зник з місця події на тому ж чорному BMW:

"Щойно 04.08.2015 о 16:00!!! Виходячи з трамваю на вул. Кн. Ольги стали свідками такої пригоди. Молода жіночка йшла вздовж дороги, аж раптом на дорозі зупиняється чорне BMW без номерів, з нього вискакує хлопець в чорному вбранні та підбігає до неї. Жіночка запищала. Хлопець повернувся в машину і вони скоро поїхали. Підійшли до жіночки, вона сказала, що здерли ланцюжок на 10 грамів і подряпали шию!

Якщо хтось має якусь додаткову інформацію по події чи автомобілі  просимо дзвонити "102" або на канал "Варта1"

Схожі три випадки трапилися 2 серпня у Сихівському районі Львова.

Автомобіль BMW чорного кольору, задні стопи і вікна тоновані, титанові диски теж чорні. Кузов 39. Можливий номерний знак 5554. Злочинці, схоже, працюють у парі: водій кермує, а пасажир вистрибує з автівки і грабує людей. Один із них має руде волосся. Інформацію Varta1 надали працівники карного розшуку, йдеться у повідомленні.

Про ще один подібний випадок у своєму коментарі повідомила ВКонтакте на сторінці "Варта1" Оленка Харлашіна:

"В моєї бабусі тиждень тому також ці ж злодії з BMW, здерли цепочку з підвісом (біля Личаківського цвинтаря після поховання воїна з АТО о 1 дня),раджу всім потерпілим звернутися в міліцію (ми в Личаківський райвідділ звернулися) оскільки, чим більше потерпілих, тим більша ймовірність того що ворів впіймають, за ними тюрма плече!"

Людей, які мають додаткову інформацію про події чи автомобіль, просять зателефонувати на 102 або звернутись на канал Varta1.

Львів у новинах:

По Львову будуть їздити п'ять нових трамваїв

Львовом їздить маршрутка з антиукраїнськими написами в салоні

На Львівщині про черги на кордонах будуть сповіщати на електронних табло

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах