На Львівщині юнак влаштував стрілянину на АЗС

фото з сайту legalizeclub.org

фото з сайту legalizeclub.org

Події
26 серпня 2015 14:12

У Пустомитівському районі, що на Львівщині, під час сварки на АЗС один чоловік поранив іншого з травматичної зброї.

За цим фактом місцеві правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею "хуліганство". Інцидент трапився 25 серпня близько 2-ї години на одній з автозаправок в селі Пасіки Зубрицькі. Пораненого чоловіка "швидка" госпіталізувала з діагнозом "непроникаюче поранення передньої черевної стінки, лівого колінного суглоба та верхньої треті правого стегна".

Про це інформує прес-служба ГУМВС України у Львівській області.

Слідчі встановили, що конфлікт на АЗС виник в той момент, коли дружина одного з водіїв, доки чоловік був у вбиральні, підкачувала колеса автомобіля. У цей час до компресора під’їхав інший автомобіль, у салоні якого перебувало двоє братів – 35-річний та 21-річний мешканці міста Стрия, котрі попросили жінку від’їхати.

Жінка спробувала завести авто, але зламала ключ у замку запалювання. Тоді старший з братів розпочав з нею сварку, у яку, захищаючи дружину, втрутився її чоловік. Під час сварки молодший брат, котрий перебував у салоні автомобіля, дістав пристрій для відстрілу гумових куль та кілька разів вистрелив у чоловіка жінки-водія.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на строк до 4 років.

Львів у новинах:

У Львові поїзд переїхав чоловіка 

Львівські волонтери в центрі міста збиратимуть допомогу для фронтовиків

У Львові п’яні дівчата влаштували ДТП та побилися з поліцейськими

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах