Начальник Львівської поліції мешкає в кабінеті і здобуває вищу освіту

фото з сайту  portal.lviv.ua

фото з сайту portal.lviv.ua

Події
01 вересня 2015 09:52

Капрал Юрій Зозуля, який очолив нову львівську поліцію, поки що мешкає в Управлінні патрульної служби МВС України у місті Львові, у власному кабінеті. Про це він розповів під час сьогоднішньої зустрічі з журналістами інформує Львівський портал.

За словами Зозулі в його кабінеті є всі умови для життя: диван, холодильник і навіть душ , які йому дістались від попереднього власника приміщення.

" В подальшому планую знімати квартиру у Львові, так як свого помешкання не маю. Чи переїде до мене дружина у Львів? Це питання ми ще будемо вирішувати", – розповів Ю. Зозуля.

Відповідаючи на запитання журналістів, які стосувалися біографії Зозулі, начальник поліції відповів, що навчався в одному з київських ліцеїв, а пізніше в одному з польських вузів, який не закінчив.

" Я не закінчив той навчальний заклад у Польщі, бо повернувся в Україну займатись справами пов’язаними з розвитком держави. До поліції працював фінансовим консультантом, а потім прийняв рішення йти в поліцію. Зараз я студент Академії внутрішніх справ, де здобуваю вищу освіту", – додав Ю . Зозуля.

Нагадаємо, що Ю. Зозуля розповів про перші досягнення львівської поліції.

Львів у новинах:

На весілля Сергія Притули у Львові завітала поліція 

Нові поліціянти Львова викрили нарколабораторію і розслідували 14 крадіжок 

Львівські активісти облили "кров’ю" російський магазин (фото)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах