Яндекс оновив панорами вулиць Львова

Новина - Події - Яндекс оновив панорами вулиць Львова

Новина - Події - Яндекс оновив панорами вулиць Львова

Події
02 вересня 2015 14:16

Яндекс оновив панорами вулиць Львова, Києва, Дніпропетровська та Харкова. У містах заново у високій роздільній здатності відзняли центр, великі вулиці, дорожні розв'язки, під'їзди до аеропортів, залізничних вокзалів і автостанцій. Крім того, на панорамах з'явилися десятки побудованих за останні роки житлових будинків, кварталів і цілих районів.

У Львові повністю оновлено панорами пішохідної зони в історичному центрі — охочі можуть здійснити віртуальну прогулянку навколо ратуші і прилеглими до площі вулицями. Крім того, у місті сфотографовано безліч нових будівель, серед яких торговельні центри "Південний" та "Епіцентр", а також Victoria Gardens, де наразі тривають останні будівельні роботи.

У Києві сфотографували нові житлові комплекси, додали фотографії Майдану та алеї Героїв Небесної Сотні, оновили панорами Подолу. Жителям Дніпропетровська стане легше орієнтуватися у спальних районах, а з набережної тепер можна "перейти" мостом на Монастирський острів. Ті, хто давно не були у Харкові, можуть подивитися на панорамах, як він змінився за кілька років. Наприклад, як виглядає центральна площа без пам'ятника Леніну, знесеного 2014 року. 

Зйомку проводили партнери Яндекса neq4 у червні – липні 2015 року. В Україні було зроблено 92804 фотографії, із яких склеєно загалом 963 кілометри панорам із роздільною здатністю 100 Мп. У Львові команда neq4 подолала понад 150 кілометрів і зробила 16092 знімки, з яких зібрано 4023 панорами.

Усього на Яндекс.Картах доступні панорами понад 70 населених пунктів і популярних туристичних місць України.

Львів у новинах:

За якими тарифами сплачуватимуть за газ львів'яни у вересні

 В парку Франка молода пара зайнялася коханням на очах перехожих

Двох українок, які намагалися продати немовля німцям, взяли під варту

Здоровіші будем: на скільки від сьогодні подорожчав алкоголь

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах