Господар кінної карети у Львові: коня налякав автомобіль і він упав

фото з сайту  lv.20minut.ua

фото з сайту lv.20minut.ua

Події
11 вересня 2015 16:02

Сьогодні в приміщенні міської ратуші відбулася зустріч представників міської ради із власником кінної карети, з якою минулої неділі трапився інцидент. Під час зустрічі власник надав керівнику департаменту розвитку свої письмові й усні пояснення щодо ситуації та представив Акт обстеження Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

Читайте ще, У центрі Львова травмований кінь спричинив натовп (Фото, Відео)

Попри це, місто скерувало запити у названу структуру, поліцію та Санепідслужбу, аби перевірити обставини випадку та отримати підтвердження щодо умов, у яких живуть коні. Також власника карети зобов’язали публічно показати умови утримування журналістам. Він погодився на це у будь-який зручний для всіх час.

Як пояснив власник карети, випадок стався у пішохідній зоні в центрі міста: кінь злякався автомобіля, який під’їхав надто близько, та не постраждав.

"За участю моєї карети стався інцидент – у пішохідній зоні їхав автомобіль і дуже близько під’їхав до карети, внаслідок чого кінь спіткнувся та опустився на бруківку. Візник, який у той час керував каретою, повідомив, що надав допомогу коневі, аби він піднявся, поінформував поліцію про обставини події. Водій авто з місця події втік. Травми коневі завдано не було". За словами власника карети, він надає відповідні послуги з 2007 року.

Львів у новинах:

Мешканці Львова вимагають від влади припинити знущання над кіньми (відео) 

Каретний бізнес: в яких умовах утримують коней львівські фірмани

До нового "Ашану" у Львові будуть ходити чотири безплатних маршрутки (графік)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах