На Львівщині під колеса автомобіля потрапив підліток

фото з сайту 112.ua

фото з сайту 112.ua

Події
16 вересня 2015 12:41

 15 вересня близько 14.00 год., до Стрийського міського відділу міліції надійшло повідомлення від диспетчера швидкої медичної допомоги про те, що на одній з вулиць міста внаслідок наїзду автомобіля був травмований 11-річний хлопчик.

Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС України у Львівській області.

За словами медиків, потерпілого доставлено до Стрийської центральної районної лікарні з діагнозом: забій лівої гомілки, правого ліктя та правої кисті.

Працівники слідчо-оперативної групи міліції, які виїхали на місце події, встановили, що на вулиці Бобикевича, поблизу школи, водій автомобіля ВАЗ-2106, 30-річний місцевий мешканець, вчинив наїзд на 11 річного пішохода.

"У ході досудового розслідування будуть встановлені причина та всі обставини ДТП. Однак, щоб запобігти таким випадкам, закликаємо усіх водіїв бути особливо уважними та обережними поблизу шкіл, дитячих садочків та дитячих майданчиків. Дотримуйтесь Правил дорожнього руху, не перевищуйте швидкість, будьте пильними та уважними. А також звертаємося до батьків: не забувайте нагадувати своїм дітям про правила безпечної поведінки на вулиці", – зазначив в.о. начальника Стрийського міського відділу міліції майор міліції Володимир Петрівський.

За цим фактом розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років.

Триває слідство.

Львів у новинах:

Львівське весілля закінчилося госпіталізацією для 13 гостей 

У Львові через неправдиве замінування евакуювали 360 осіб 

На околиці Львова невідомі обстріляли автомобіль жінки-держслужбовця 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах