Міліція проти поліції: львів’яни викликали копів, щоб захистити жінку від дільничого

Всі фото: http://galinfo.com.ua/

Всі фото: http://galinfo.com.ua/

Події
18 вересня 2015 17:52

На площі Митній у Львові городяни, захищаючи жінку, що торувала фруктами, від дільничного інспектора, викликали на місце інциденту представників нової поліції.

Як розповіли свідки події, в п’ятницю по обіді на площі Митній до жінки, що торгувала фруктами біля переходу, підійшов чоловік, який представився дільничним Личаківського райвідділу, і почав вимагати припинити торгівлю. Разом з ним приїхала вантажівка, і чоловік, який представився працівником Личаківської районної адміністрації, повантажив ящики з фруктами в авто, інформує Гал-інфо.

Міліція проти поліції: львів’яни викликали копів, щоб захистити жінку від дільничого фото

Продавець натомість почала вимагати в дільничного, щоб той показав документи і протокол, які дають йому право конфісковувати товар. Той зміг показати тільки службове посвідчення, а протокол, мовляв, "забув у дома".

За жінку заступилися перехожі. Протягом години на площі Митній зібрався досить значний натовп, і всі вони вимагали від дільничного дати пояснення, на якій підставі він проганяє жінку і конфісковує товар.

Хтось із свідків викликав поліцію. Прибули близько півдесятка поліцейських, які вислухали всі сторони і роздали людям бланки, щоб ті написали відповідні заяви. Перехожі потрохи почали розходитися. За словам поліцейських, вони викликали оперативну групу, яка має прибути і затримати порушника. В ролі порушника – дільничний інспектор, адже саме на нього вказали свідки. 

Міліція проти поліції: львів’яни викликали копів, щоб захистити жінку від дільничого фото 1Міліція проти поліції: львів’яни викликали копів, щоб захистити жінку від дільничого фото 2Міліція проти поліції: львів’яни викликали копів, щоб захистити жінку від дільничого фото 3Міліція проти поліції: львів’яни викликали копів, щоб захистити жінку від дільничого фото 4Міліція проти поліції: львів’яни викликали копів, щоб захистити жінку від дільничого фото 5

Львів у новинах:

Львів'янину на замітку: що потрібно знати про субсидії 

На замітку водіям: Площу Святого Юра тепер можна об'їхати по Озаркевича (схема)

Завтра проспект Червоної Калини перекриють на ремонт (схема) 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах