Львівська міліція затримала підозрюваного у вбивстві президента банку "Аркада"

Фото ілюстраційне

Фото ілюстраційне

Події
26 вересня 2015 11:48

Львівські міліціонери знайшли тіло вбитого президента київського банку "Аркада" Сергія Сущева, оголошеного кілька днів тому у розшук як зниклий безвісти.

Львівська міліція затримала підозрюваного у вбивстві президента банку "Аркада" фото

Банкіра, який зник на Львівщині, МВС оголосило в розшук

Правоохоронці уже затримали за підозрою у вбивстві 29-річного особистого водія банкіра, який і заявив про його зникнення.

Нагадаємо, за інформацією облМВС, 20 вересня до правоохоронців звернувся водій банкіра. Він розповів, що 18 вересня зник його начальник - керівник відомого київського банку. Свідок розповів, що привіз свого шефа на автомобілі Land Rover в одне з сіл на виїзді зі Львова. Банкір вийшов, пересів в іншу машину і зник. Міліція відкрила кримінальне провадження за ст. 115. (умисне вбивство).

Тіло мертвого банкіра міліціонери знайщли у п`ятницю коло села Раковець за 20 км від Львова. У понеділок там же виявили обгорілий Range Rover, який належав банкіру, але його самого не знайшли. В автомобілі виявили відкритий і порожній броньований сейф.

У Львові зник президент банку з Києва - його авто знайшли згорілим

За версією слідства, саме водій виявився вбивцею банкіра. 25 вересня його заарештували і висунули попереднє звинувачення у вбивстві.

"Попередньо встановлено, що підозрюваний на грунті неприязних відносин,  скоїв вбивство із застосуванням вогнепальної зброї, тіло сховав у лісовому масиві поблизу села Раковець, автомобіль Range Rover, на якому працював і який належав загиблому – спалив", - повідомили ZAXID.NET в ГУ МВС у Львівській області.

Львів у новинах: 

Вихідні у Львові: кавовий фестиваль, святкування відкриття ТЦ "Форум Львів", ніч театру

Стало відомо від чого померла 18 -річна львів'янка під час пластичної операції

У Львові підліток викинувся з вікна багатоповерхівки

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах