Як львівські поліцейські штрафують пішоходів (відео)

фото з сайту 24tv.ua/ru/ukraina

фото з сайту 24tv.ua/ru/ukraina

Події
29 вересня 2015 15:06

Вже тиждень поліцейські Львова штрафують пішоходів-порушників. Патрульні наряди тепер особливо стежать за львів’янами, які пробують переходити дороги у невідповідних місцях. За тиждень патрулювання поліцейські оштрафували вже шістьох порушників, з них троє були "під шафе". Про це інформує zaxid.net.

Поліцейський Андрій Морквич зізнається, що за зміну у них більше сотні таких порушників. Втім, поки що штрафують не всіх.

"Закон один для всіх, але поки що ми звертаємо увагу на хамовитих львів’ян, які починають нас переконувати, що ми неправі, або тих, які в стані алкогольного сп’яніння", – розповів патрульний Андрій Піхотський.

Зазвичай порушники виправдовуються, що не побачили, поспішали, далеко перехід і навіть болять ноги. Але поліцейських слухаються усі. Зі своїми грішми розлучатися не хочеться, а тим паче потрапляти до відділку. Сума штрафу – 51 гривня. Усі порушники зізнаються, що сума для них велика.

"Якщо особа, яка порушила, має документи, що можуть засвідчити особу, викликаємо автопатруль. В них є адмінпротоколи. Якщо ж немає документів, доставляємо людину в райвідділ", – зазначив патрульний Андрій Морквич.

А вже з 7 жовтня для порушників буде "сюрприз". Якщо вони забажають погасити штраф за три дні, то заплатять лише 50 %.

Львів у новинах:

Площа Юра стане непроїзною, а через парк пустять тролейбуси 

Стало відомо скільки буде коштувати перший муніципальний велопрокат у Львові 

У Львові з’являться незвичні урни для недопалків (Фото) 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах