Львівські поліцейські роздають жінкам рожеві троянди (фото)

Фото: http://vgolos.com.ua/

Фото: http://vgolos.com.ua/

Події
13 жовтня 2015 14:34

Сьогодні у Львові в рамках соціально-інформаційного проекту "Рожевий патруль" поліцейські роздали жінкам тисячу рожевих троянд і нагадали їм про щорічне обстеження на рак молочної залози. Про це повідомляє "Вголос".

Як зазначила головний редактор Інтернет-ресурсу для онкопацієнтів та їхніх близьких Ліля Гудзь, ідея проекту полягає в тому, щоб красиві, сильні та мужні чоловіки нагадали жінкам про місячник боротьби з раком молочної залози й запросили їх до лікарні на обстеження.

"Жовтень в усьому світі асоціюється з місячником боротьби проти раку молочної залози. У цей час лікарі закликають жінок пройти скринінг, націлений на виявлення раку молочної залози на ранній стадії. Це важливо, бо наші жінки не навчені ходити до лікаря на обстеження, а ця хвороба є достатньо серйозною. Щороку в Україні через неї помирають 7,5 тис. жінок", – сказала Ліля Гудзь.

Львівські поліцейські роздають жінкам рожеві троянди (фото) фото

Своєю чергою, заступник командира батальйону львівської поліції Світлана Гірняк порівняла профілактичні заходи в медицині з профілактикою злочинності.

"Соціальний проект працює на випередження онкохвороби. Його можна порівняти з роботою поліцейських, адже ми так само виходимо на вулиці міста, щоб запобігти майбутнім злочинам", – підкреслила заступник командира батальйону.

На думку поліцейського Ярослава Арцішевського, чоловіки мають говорити про цю проблему зі своїми коханими, сестрами, тещами, мамами.

Львівські поліцейські роздають жінкам рожеві троянди (фото) фото 1

"Хто як не ми мусимо говорити зі своїми рідними та близькими про рак молочної залози. Тож ми, чоловіки, закликаємо всіх жінок раз на рік проходити обстеження у лікарні і дбати про своє здоров’я", – зазначив патрульний.

Нагадаємо, учора проект "Рожевий патруль" стартував у Києві, де набув широкого розголосу. Сьогодні акція проходить у Львові, Харкові, Одесі, Миколаєві, Чернівцях, Вінниці.

Львівські поліцейські роздають жінкам рожеві троянди (фото) фото 2Львівські поліцейські роздають жінкам рожеві троянди (фото) фото 3Львівські поліцейські роздають жінкам рожеві троянди (фото) фото 4Львівські поліцейські роздають жінкам рожеві троянди (фото) фото 5Львівські поліцейські роздають жінкам рожеві троянди (фото) фото 6Львівські поліцейські роздають жінкам рожеві троянди (фото) фото 7

Львів у новинах:

У Львові вперше покажуть раритетні полотна портретного живопису 

Як виглядає оновлений проспект Свободи 

Чорний бургер та трюфельний хот-дог: найцікавіші заклади з "вуличною" їжею у Львові 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах