На Володимира Великого у Львові модернізують перехід

фото з сайту kartagoroda.com.ua

фото з сайту kartagoroda.com.ua

Події
15 жовтня 2015 17:23

15 жовтня, розпочнуть роботи з облаштування та освітлення пішохідного переходу на одній з магістральних вулиць міста Львова - вул. В. Великого, 56 (перед кільцем вул. В. Великого – вул. Кульпарківська – вул. І. Виговського). Завершити роботи планують до 22 жовтня.

Ініціатором таких робіт виступив благодійний фонд "Відкриті очі" компанії SoftServe, яка і оплатила цей проект . Як розповіли у компанії, причиною вибору цього перехрестя стало те, що за статистичними даними ДАІ, саме цей перехід є одним з найнебезпечніших у місті для пішоходів у вечірній час доби.

Відтак тут будуть встановлені сучасні німецькі енергозберігаючі ліхтарі, потужність та напрямок світлових діодів яких спроектовано саме під даний пішохідний перехід. Разом з тим для цих ліхтарів виготовили та змонтували відповідні опори. Ліхтарі освітлюватимуть не лише проїжджу частину, але й частину пішохідного тротуару. Чітка розмітка та попереджувальні написи мають убезпечити пішоходів від ДТП.

Роботи триватимуть в темну пору доби, щоб не перекривати вул. В. Великого, і не ускладнювати рух по одній з дорожній артерій міста.

Надалі в компанії планують модернізувати ще декілька пішохідних переходів. Однак де саме львів’янам слід чекати освітлених переходів, в компанії оголосять дещо пізніше.

Нагадаємо, що в жовтні 2014 року силами активістів було освітлено пішохідний перехід на просп. Чорновола. Його обрали тому, що тут інтенсивний рух транспорту, а на самому переході неодноразово траплялись ДТП, в яких страждали пішоходи. У темний час доби освітлення допомагає водіям помічати людей на проїжджій частині, пояснювали свій вибір активісти.

Джерело: tvoemisto.tv

Львів у новинах:

На трамвайному маршруті на Сихів встановлять розумні світлофори 

З понеділка школярі Львова йдуть на канікули 

Завтра у Львові не курсуватимуть деякі трамваї 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах