На Львівщині чоловік підпалив свою дружину

фото з сайту wallpapic.com.ua

фото з сайту wallpapic.com.ua

Події
02 листопада 2015 11:27

У Буську, що на Львівщині, чоловік під час сварки підпалив власну дружину. Про це повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

У Буський райвідділ міліції, 31 жовтня о 12.00, на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від чергового лікаря місцевої центральної клінічної лікарні про те, що до них за медичною допомогою звернулась 39-річна мешканка одного з сіл району. Лікарі поставили потерпілій діагноз: "термічний опік правого передпліччя, кисті та правого стегна".

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що 30 жовтня о 15.30, між потерпілою та її 48-річним чоловіком виникла суперечка, яка переросла у конфлікт, під час якого чоловік облив дружину рідиною для розпалювання вогню та підпалив її. Жінка зуміла погасити полум’я та втекла до своєї матері, котра живе у Буську, а на наступний день звернулась по допомогу до лікарні.

"Попередньо за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) КК України та призначено судмедекспертизу. В залежності від результатів, кримінальне провадження може бути перекваліфіковане на іншу статтю кримінального кодексу України", – розповів начальник Буського райвідділу міліції підполковник міліції Василь Шевцов.

Львів у новинах:

Що потрібно знати львів'янам щоб отримати житлову субсидію: новації 

Сьогодні для проїзду відкриють вулицю Лисенка 

У Львові невідома жінка "замінувала" церкву 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах