В Австрії в ДТП потрапив автобус Неаполь-Львів-Ужгород: 11 людей у лікарні (відео)

Новина - Події - В Австрії в ДТП потрапив автобус Неаполь-Львів-Ужгород: 11 людей у лікарні (відео)

Новина - Події - В Австрії в ДТП потрапив автобус Неаполь-Львів-Ужгород: 11 людей у лікарні (відео)

Події
03 листопада 2015 11:46

Чотирнадцятеро наших співвітчизників потрапили у ДТП в Австрії. Аварія сталася неподалік міста Швехат – це усього в п’ятнадцяти кілометрах від Відня. Близько п’ятої ранку автобус із українцями на борту із невідомих поки причин звернув із шосе, пробив огорожу та з’їхав у кювет. Двоє наших громадян потрапили до лікарні із тяжкими травмами, повідомили сьогодні в "Телевізійній службі новин".

"Консул – поруч з постраждалими. Перекладає. Розміщує легко поранених у готелі. Уточнення: рейс був Неаполь-Львів-Ужгород. Лікарні, де лежать поранені у ДТП українці – "KH Modling", "SMZ Ost", "AKH Wien", "KH Baden", "Wilhelminenspital". Важких нема", – зазначив у "Twitter" посол України в Австрії Олександр Щерба.

"Український автобус перекинувся на трасі S1 біля столиці Австрії Відня. 11 осіб госпіталізовано, двоє з них – у тяжкому стані", – повідомило австрійське видання "Heute". – Аварія сталася близько 6-ї години ранку. За попередніми даними, водій або заснув, або перевищив швидкість. В результаті автобус перекинувся і знову став на колеса, отримавши серйозні пошкодження. З 14 осіб, які перебували всередині, 11 були відправлені до лікарень Відня, Бадена і Медлинга. Двоє з них перебувають у тяжкому стані".

 

 

Львів у новинах:

Львівську міськраду оштрафували на 71 млн за дозвіл на будівництво готелю

На Львівській залізниці відбулися зміни у розкладі руху приміських потягів

Враження пасажира про поїзд "Львів-Чернівці: "швидкий, але незручний"(фоторепортаж)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах