Туман у місті: львів'яни викладають фото у соцмережі, а аеропорт скасовує рейси

Фото: https://www.facebook.com/tvoyemisto

Фото: https://www.facebook.com/tvoyemisto

Події
05 листопада 2015 17:56

Сьогодні Львів накрив густий туман. Ті, хто зараз знаходиться на вулиці, намагаються дістатися додому практично на дотик, а ті, хто вже влаштувався перед комп'ютером - викладають в мережу численні фото білої імли, що заполонила міські вулиці.

Туман у місті: львів'яни викладають фото у соцмережі, а аеропорт скасовує рейси фото

Доречі, через погану погоду сьогодні у Міжнародному аеропорту "Львів" ім. Данила Галицького скасували посадку літаків трьох рейсів "Варшава – Львів" та "Стамбул – Львів" та "Відень – Львів".

За словами заступника генерального директора аеропорту Володимира Костенка, рішення про відміну рейсів прийняли екіпажі повітряних суден, оцінивши погодні умови.

Туман у місті: львів'яни викладають фото у соцмережі, а аеропорт скасовує рейси фото 1Туман у місті: львів'яни викладають фото у соцмережі, а аеропорт скасовує рейси фото 2Туман у місті: львів'яни викладають фото у соцмережі, а аеропорт скасовує рейси фото 3Туман у місті: львів'яни викладають фото у соцмережі, а аеропорт скасовує рейси фото 4

Через сильний туман вертикальна видимість в аеропорту становить 30 метрів, горизонтальна – 300. Окрім того, дуже висока вологість – 100%.

Заступник гендиректора зазначив, що автоматичні системи на злітній смузі, які дозволяють садити літаки у складних погодних умовах працюють у штатному режимі, але навіть вони не дозволяють посадити літак при такій видимості.

Туман у місті: львів'яни викладають фото у соцмережі, а аеропорт скасовує рейси фото 5Туман у місті: львів'яни викладають фото у соцмережі, а аеропорт скасовує рейси фото 6Туман у місті: львів'яни викладають фото у соцмережі, а аеропорт скасовує рейси фото 7Туман у місті: львів'яни викладають фото у соцмережі, а аеропорт скасовує рейси фото 8Туман у місті: львів'яни викладають фото у соцмережі, а аеропорт скасовує рейси фото 9Туман у місті: львів'яни викладають фото у соцмережі, а аеропорт скасовує рейси фото 10

Львів у новинах:

Львівські водії не можуть скористатися новими зарядними станцій для електромобілів (фото, відео)

Львів'ян ошукують за допомогою нового СМС-"розводу" 

У "Львівобленерго" розповіли, як сплачувати за світло на 50% менше

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах