Через парижські теракти у Львові посилять заходи безпеки під час матчу Україна -Словенія

Новина - Події - Через парижські теракти у Львові посилять заходи безпеки під час матчу  Україна -Словенія

Новина - Події - Через парижські теракти у Львові посилять заходи безпеки під час матчу Україна -Словенія

Події
14 листопада 2015 13:59

Сьогодні, 14 листопада, у день матчу між збірними України та Словенії охорону громадського порядку забезпечуватимуть більше 1000 поліцейських. Про це повідомив т.в.о. начальника головного управління Національної поліції у Львівській області Дмитро Загарія.

"Сьогодні охорону громадського порядку в нашому місці забезпечує більше тисячі поліцейських і до кожного з них ви можете звернутись зі своєю проблемою, а також у випадку якщо допомога потрібна комусь іншому. Також до ваших послуг оперативна лінія 102. Повідомляйте про виявлені підозрілі чи небезпечні предмети, про правопорушення очевидцями яких ви стали. Реакція правоохоронців буде миттєвою", – написав Дмитро Загарія.

Нагадаємо, матч між збірними України та Словенії з футболу розпочнеться на "Арені Львів" о 19:00. На ньому будуть присутні також президенти України та Словенії.

Через парижські теракти у Львові посилять заходи безпеки під час матчу  Україна -Словенія фото
Схема руху до початку матчу

Патрульна поліція на своїй сторінці у фейсбуці опублікувала схеми руху транспорту біля стадіону.

Через парижські теракти у Львові посилять заходи безпеки під час матчу  Україна -Словенія фото 1
Схема руху після закінчення матчу

Сьогодні, 14 листопада, у зв'язку з терактами в Парижі президент України Петро Порошенко доручив посилити заходи безпеки по всій країні.

Нагадаємо: Внаслідок терактів у Парижі увечері 1З листопада загинули 153 людини

Найбільше загинуло в театрі Bataclan – 112 осіб. За словами журналіста, який був у цій будівлі, терористи стріляли в людей 10-15 хвилин.

Близько першої години ночі поліція вдалася до штурму концертного залу Bataclan, де терористи утримували близько 100-та заручників.

Терористи, які захопили заручників в Bataclan, підірвали себе за допомогою "поясів шахіда" при наближенні спецназу. За даними прокуратури Парижа, 8 терористів, причетних до терактів у столиці Франції у ніч на 14 листопада, вбиті. Семеро з восьми померлих терористів загинули від спрацювання.

Повідомляється, що місце трагедії відвідали президент, прем’єр та глава МВС Франції, але вони не спілкувалися з журналістами.

Як відомо, під час захоплення зали там відбувався концерт американської рок-рупи  Eagles of Death Metal. Про долю музикантів наразі не повідомляється. Свідки кажуть, що у захопленні брали участь 4-6 терористів, озброєних автоматичною зброєю.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах