На Львівщині жінці прострелили голову і поцупили авто

фото з сайту news.ngs.ru

фото з сайту news.ngs.ru

Події
26 листопада 2015 15:41

Зустрівшись із продавцем автомобіля, чоловік застосувавши фізичну силу, посадив жінку у салон автомобіля, а потім вистрілив їй у голову із травматичної зброї.

Про це повідомили в Прес-службі ГУ Національної поліції у Львівській області.

У середу, 25 листопада цього року, правоохоронці Золочівського відділу поліції отримали повідомлення від 35-річного місцевого мешканця, про можливе викрадення його сестри. 

Як з’ясували правоохоронці, жінка намагається продати свій автомобіль марки "Фольксваген Транспортер", а цього дня в неї мала відбутись зустріч із потенційним покупцем, після чого вона планувала поїздку у Броди.

Зустірч відбулася у Золочеві, але все пішло не так, як сподівалась жінка. 29-річний бродівський підприємець вирішив не витрачатись на придбання автівки, а застосувавши фізичну силу, відібрати авто силоміць. Чоловік прикував бідолашну кайданками у салоні її автомобіля та вирушив у місто Броди. А щоб вона себе поводила трохи тихше, "покупець" вистрілив жінці у голову із травматичного пістолета.

На щастя, далеко втекти йому не вдалося: за кілька кілометрів від міста Броди, викрадений автомобіль застряг у багнюці. Сам чоловік покинув автівку та поранену жінку і втік з місця пригоди. Проте невдовзі його затримали працівники поліції.

Потерпілу жінку було госпіталізовано до Бродівської центральної районної лікарні, із діагнозом -"наскрізне вогнепальне поранення тімяної ділянки голови". Лікарі оцінюють її стан, як критичний.

Викрадачу  загрожує позбавлення волі терміном від 7 до 12 років.

Львів у новинах:

На львівській об'їзній дорозі великий затор: аварія (фото) 

На Львівщині хлопець взяв в полон трьох студентів 

У Львові таксист збив жінку, а в області в ДТП постраждала молодь

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах