19-річний мешканець Львівщини на Київщині стріляв по дітях

фото з сайту 24tv.ua

фото з сайту 24tv.ua

Події
16 грудня 2015 12:13

Наряд охорони Ірпінського відділу поліції затримав заробітчанина з Львівщини, який перебував на території школи і стріляв по дітях.

Про це повідомляє Управління поліції охорони в Київській області.

Близько 20 години до чергової частини Ірпінського міського відділу поліції надійшло повідомлення від працівника Ірпінської загальноосвітньої середньої школи № 1 – повідомлялося, що невідомий громадянин перебуває на території закладу та грубо порушує громадський порядок.

Окрім цього, за словами працівника школи, невідомий громадянин тримав у руках схожий на пістолет предмет, який спрямовував у бік дітей та здійснював постріли. А невдовзі зник у невідомому напрямку. На щастя, ніхто від дій зловмисника не постраждав.

За словами начальника Ірпінського відділу поліції охорони Василя Козачка, на місце події відразу було cкеровано наряд групи затримання. Невдовзі працівники школи вже надавали правоохоронцям детальний опис правопорушника.

Під час оперативно-пошукових заходів по встановленню правопорушника поліцейські охорони прочісували усі прилеглі вулиці, і в районі парку затримали підозрілого чоловіка, схожого за прикметами на зловмисника. Ним виявився 19-річний мешканець с. Бітля Львівської області.

Під час поверхового огляду у підозрюваного було виявлено пневматичний пістолет марки "М&Р40", споряджений кульками калібру 4,5 мм. Походження зброї молодик пояснити не зміг.

На місце події також прибула слідчо-оперативна група Ірпінського відділу поліції. Вилучений пістолет було направлено до Експертно-криміналістичного управління Київської області – для проведення балістичної експертизи.

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, яке вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень), карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Львів у новинах:

У львівській школі отруїлися 23 першокласники

У Львові під колесами мікроавтобуса загинув пішохід

У Львові в дев’ятиповерхівці під час пожежі згоріла молода жінка

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах