Як на Львівщині боротимуться з незаконною вирубкою ялинок

фото з сайту kh.depo.ua

фото з сайту kh.depo.ua

Події
16 грудня 2015 16:01

Цими днями з метою попередження незаконної рубки сосен та ялин, безконтрольного перевезення та реалізації новорічних ялинок проводиться екологічна акція "Новорічна ялинка". Про це повідомили у департаменті екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації.

"Щоб вберегти насадження від самовільних рубок, проводитимуться спеціальні рейди-перевірки в лісах, особливо на територіях природно-заповідного фонду, на автодорогах, залізничних вокзалах і ринках області, - розповів заступник директора департаменту екології та природних ресурсів ЛОДА Володимир Харчук. - Працівники держекоінспекції, лінійних відділів міліції та лісової охорони області перевірятимуть законність заготівлі, перевезення та реалізацію ялинок".

Департамент екології та природних ресурсів звертається до мешканців Львівщини з проханням не вирубувати зелених красунь, а знаходити альтернативні рішення під час святкування новорічно-різдвяних свят: у торгових центрах, супермаркетах та на ринках можна придбати штучні дерева, які не поступаються красою і пишністю справжнім.

Львів у новинах:

Як у Львові святкували День Святого Миколая на початку ХХ століття

У Львові встановили головну ялинку: як це було (фото)

На Новий рік до Львова курсуватимуть додаткові "Хюндаї" з Києва

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах