Львівський воєначальник вирішив нажитися на квартирах для учасників АТО

фото з сайту best-news.com.ua

фото з сайту best-news.com.ua

Події
17 грудня 2015 09:54

Начальника Квартирно-експлуатаційного відділу Львова вчора затримали працівники Військової прокуратури на отриманні хабара.

Як повідомляє прокуратура, підполковник Олексій Крисевич вимагав та одержав 15 тисяч гривень від суб`єкта підприємницької діяльності за підписання актів прийому-передачі квартир для військовослужбовців - учасників АТО. Під час отримання другої "партії" грошей військового чиновника й затримали.

Львівський воєначальник вирішив нажитися на квартирах для учасників АТО фото"Аби убезпечити себе та відвести підозри, військовослужбовець призначив зустріч вдень, просто на вулиці, однак приїхав на неї у форменому одязі. У зазначений час чоловіки зустрілись, посадовцю передали решту грошей – 10 тисяч гривень. З портфеля керівника правоохоронці і вилучили заздалегідь помічені гроші", - йдеться у повідомленні МВС.

За фактом отримання хабара начальником КЕВ м. Львова Олексієм Крисевичем відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

За цим фактом посадовцю з Міноборони загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією, інформує Департамент захисту економіки Національної поліції України.

Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу відносно військовослужбовця.

Львів у новинах:

У Львові викладачка у декреті роз’їжджала по місту напідпитку 

З центру Львова на Погулянку курсує тимчасовий автобус: графік руху 

На яких вулицях у Львові не буде світла до кінця року (перелік) 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах