У центрі Львова розбили скандальний стенд із російськомовною картою міста


Російськомовну карту на зупинці на вул. І.Франка, 7 вже зняли

Російськомовну карту на зупинці на вул. І.Франка, 7 вже зняли

Події
18 грудня 2015 13:10

Сьогодні, 18 грудня, на зупинці у центрі Львова розбили скляний стенд із російськомовною картою міста. Сталося це вранці між 10:00 та 11:30.

Директор львівської рекламної агенції "БігБорд", яка встановлювала на зупинці павільйон із картою, про інцидент дізнався від журналіста ZAXID.NET.

"Зараз поїду подивлюся, але думаю, що нерозумно розбивати зупинки через помилку на карті. Думаю, від цього кращих зупинок у місті не буде", - заявив директор агенції "БігБорд" Віталій Стецишин.

Нагадаємо, на кількох зупинках громадського транспорту у місті з'явилися російськомовні карти Львова, які встановила львівська рекламна агенція "БігБорд".

Після скандалу директор фірми заявив, що сталася технічна помилка, оскільки ці карти друкували у Києві. Російськомовні карти мають зняти сьогодні-завтра, а наступного тижня на цих зупинках встановлять нові україномовні карти міста з маршрутами громадського транспорту.

""БігБорд" планує встановити на цих зупинках нові карти українською мовою. Ймовірно, на них також будуть розміщені схеми маршрутів громадського транспорту. Однак остаточно фірма визначиться з тим, що буде зображено на картах, після консультацій з Львівською міськрадою", - зазначив ZAXID.NET Віталій Стецишин.

Львів у новинах

"Львіводоканал" обманює споживачів?

Берегово, Косино, Лумшори: де і за скільки взимку скупатися в гарячих басейнах та чанах

Де і за скільки покататися на ковзанах у Львові (фото)

В мережі з'явилися фото з місця страшної аварії під Львовом

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах