Папір, вата, виделки: навколо мерії "виросли" еко-ялинки

Фото: http://portal.lviv.ua/

Фото: http://portal.lviv.ua/

Події
22 грудня 2015 16:03

Сьогодні, 22 грудня, під стінами Львівської Ратуші пройшов дитячий конкурс "Збережемо життя ялинці", на якому учні 58 шкіл Львова запропонували чимало творчих альтернатив хвойним деревам, інформує Львівський портал.

DSC_0741

DSC_0745

Мета акції – зберегти зелені насадження, зберегти ялинки і показати, що можна використовувати інші способи, методи і засоби для того, щоб прикрасити свою оселю до новорічних та Різдвяних свят.

DSC_0749

Організатором цього дійства був Львівський міський дитячий еколого-натуралістичний центр. Один з керівників проекту, завідував відділу біології та організаційно-масової роботи міського дитячого еколого-натуралістичного центру Зоряна Слівінська розповіла про учасників конкурсу та його умови.

DSC_0750

"З кожним роком кількість робіт і їх якість стрімко зростає. Цьогоріч було представлено 100 робіт. Альтернативні ялинки оцінювало компетентне жюрі, а саме: представники управління екології та землеустрою Львівської міської ради, директор Львівського міського дитячого еколого-натуралістичного центру та представники громадської організації "Екозахист". Журі обирало переможців у 4 категоріях: "Краща новорічна композиція", "Краща різдвяна композиція", "Краща композиція із штучного матеріалу" і "Краща композиція з природного матеріалу". Нагородження переможців буде 25 грудня", – сказала Зоряна Слівінська.

DSC_0753

DSC_0754

Організатори дали дітям повну свободу вибори щодо самої композиції, її матеріалів та розмірів, тому школярі сповна могли проявити свою фантазію та творчість.

Ялинки та найкращі композиції будуть представлені впродовж новорічних на Різдвяних свят у Львівському театрі юного глядача.

DSC_0757

DSC_0762

Львів у новинах:

Де у Львові не буде світла на Новий рік: адреси 

Як працюватимуть в новорічну ніч львівські супермаркети: графік 

Нові трамваї, електробус, нічні маршрути: як змінився транспорт Львова в 2015-му

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах